Horoscop sâmbătă, 31 octombrie 2020. O zodie primește o veste bună

Astrolog Roxana Lușneac 30.10.2020, 18:30
Horoscop sâmbătă, 31 octombrie 2020. O zodie primește o veste bună

Horoscop sâmbătă, 31 octombrie 2020. O zodie primește o veste bună. Să fii chiar tu acela? Cifrele norocoase ale zilei sunt 4,13,34,56, iar culorile care poartă noroc, azi, zodiilor sunt mov, alb și bej.

Horoscop sâmbătă 31 octombrie 2020. Ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Berbec 

Indicat este astăzi să nu faceți nicio investiție financiară, chiar dacă v-ați propus de mult timp. Încercați să aduceți echilibrul în familie, dar la deciziile importante trebuie să va gândiți de două ori înainte.

Taur  

Nu este indicat să vă grăbiți în a lua anumite deicizii, ci mai degrabă luați-va timpul necesar să consultați opțiunile și piața. Cheltuielile va pot aduce la un prag financiar destul de jos. Pe de altă parte sentimentul că ați făcut lucrurile bine poate să va mulțumească.

Gemeni 

Casă a 11-a vă ajută să începeți ceva nou, să aveți noroc și sfârșitul de luna să  va fie unul destul de promițător.  Există un motiv de sărbătoare, iar cei dragi sunt mândrii de tine și de rezultatele tale.E un timp bun, în sfârșit.

Rac 

Orice activitate legată de casă voastră vă poate da o stare  de mulțumire. Legătură cu o persoană de gen masculin de familie va poate aduce beneficii. Din punct de vedere profesional aveți idei bune, numai că trebuie să mai aveți un pic de răbdare.

Leu 

Aveți nevoie de hrană pentru suflet, fie că e vorba de o călătorie, o carte bună sau de a petrece timp cu cei dragi. Acum mai mult. că niciodată puteți realiza cât este de importantă și valoroasă este prezența celor iubiți alaturi.

Fecioară

Relațiile cu cei dragi vă aduc satisfacții sau beneficii. Important este să priviți și în urmă și să vedeți câte lucruri minunate ați realizat până în prezent. Este o zi bună pentru spiritualitate și pentru a vă bucura inima.

Bucurie mare pentru o zodie. Va primi vestea buna pe care o astepta demult
Bucurie mare pentru o zodie. Va primi vestea buna pe care o astepta demult

Balanță

Astăzi este o zi bună pentru a ieși din casă. Fie că e vorba de o plimbare în natură, fie că stați mai mult în vizită la familie, totul vă dă o stare bună de spirit și va încarcă cu energie.

Scorpion

Cineva din anturajul vostru vă poate da fie o idee bună care chiar vine în ajutorul vostru într-o anumită problemă. Important este  nu aveți încredere în nimeni, atunci când vine vorba de bani, deoarece orice tranzacție trebuie supravegheată atent.

Săgetător

Dați-i timpului timp, analizați și pas cu pas veți ajunge la rezultatele dorite. Sunt anumite aspecte care încă necesită timp pentru a se vindeca. Meditația, rugăciunea sau conexiune cu universul vă pot aduce anumite răspunsuri.

Capricorn

Din punct de vedere financiar sunteți bine, numai că anumite cheltuieli pot fi necesare. Este o zi bună să faceți planuri de viitor, deci aveți grijă ce vă doriți că s-ar putea să se întâmple.

Vărsător

Astăzi poate fi o zi de relaxare perfectă, dacă asta vă doriți. A petrece timp în natură alături de cei dragi poate fi o idee bună. Cineva drag vă poate da o veste bună sau poate chiar se hotărăște facă o vizită.

Pești

Aveți multe lucruri în minte, iar asta vă poate face mai vorbăreț că de obicei, mai ales pentru că doriți să împărtășiți idei și să căutați soluții. Părerea partenerului de viață este foarte importantă, de aceea indicat ar fi să o luați în considerare.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...