Horoscop sâmbătă, 3 aprilie. Ce zodie are nevoie de energie și voie bună

Astrolog Roxana Lușneac 02.04.2021, 15:28
Horoscop sâmbătă, 3 aprilie. Ce zodie are nevoie de energie și voie bună

Horoscop sâmbătă, 3 aprilie. Ce zodie are nevoie de energie și voie bună. Culori norocoase ale zilei sunt alb și mov, iar numerele norocoase sunt 2, 14, 23, 32 și 43.

Horoscop sâmbătă, 3 aprilie

Berbec

Chiar dacă ești implicat în treburile tale zilnice, nu ezita să te mai amuzi sau să te relaxezi în același timp. Încearcă să iei totul mai ușor și să vezi lucrurile și rezultatele pe termen lung.

Taur

Ai nevoie de oameni buni și de energie pozitivă în jurul tău pentru a funcționa bine și pentru a avea o zi bună și productivă. Evita să reacționezi pe moment în fața situațiilor neașteptate.

Gemeni

Timpul petrecut împreună cu persoana iubită te poate stimula să începi să te gândești la planurile de viitor. O sărbătoarea în familie sau un eveniment important se apropie, iar asta îți da o stare de bine, dar si de emoție sau neliniște.

Horoscop sambata, 3 aprilie
Horoscop sambata, 3 aprilie

Rac

Poate că te-ai săturat să fii singur sau ai nevoie de mai mulți prieteni în jurul tău, iar asta te poate determina să faci invitații sau să dai mai multe telefoane. Atât timp cât te ajută să te simți bine, de ce nu.

Leu

Mercur te ajută în acest moment să faci pace cu niște gânduri ascunse sau cu niște dorințe pe care le-ai tot avut de mult timp, dar care au ajuns la un punct de final.Deschide-ți inima și spune care ți-au fost așteptările, pentru că altfel cei din jur nu pot intui ceea ce simți.

Fecioară

Planetele sunt în favoarea ta și vor să te ajute să evoluezi și să vezi dincolo de situația în care ai tot fost în ultimele luni. Poate este un moment bun pentru un nou început, curat și plin de energie pozitivă.

Balanță

Familia te susține și te iubește, iar asta îți da o putere să mergi înainte. Din punct de vedere financiar se pot anunță niște câștiguri cât de curând, iar asta te face să fii un pic mai liniștit.

Scorpion

Veștile bune vin pe sectorul prietenilor, iar tot de acolo poți să primești și cele mai bune sfaturi. Încearcă să rezolvi problemele restante în relațiile cu cei din jur, fiind sincer și corect.

Săgetător

Lăsându-i pe ceilalți să-ți între în spațiul personal te poate scoate din zona ta de confort, iar pe de altă parte te poate ajută să-ți exprimi ideile mai clar și din punct de vedere moral te poți simți susținut.

Capricorn

Poți întâmpina astăzi nenumărate oportunități să îți rezolvi problemele. Cu răbdarea, treci marea, deci trebuie să rămâi în același timp calm și să încerci să profiți de momentul bun si de ideile pe care le ai.

Vărsător

Ai nevoie de o baza solidă și de un angajament serios în viața ta, de aceea poate că a venit momentul să faci o propunere cuiva drag sa faceți ceva impreuna, stabilind noi reguli și obiective.

Pești

Casa a 8-a poate să aducă astăzi vești de la depărtare care te încurajează să mergi direct în emoțiile tale și să vezi exact ce simți vizavi de acele situații sau de acei oameni. Toate aceste lucruri te pot face să apreciezi mai bine ceea ce ai.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...