Horoscop sâmbătă, 29 mai. Balanțele sunt obligate să iasă din rutina zilnică

Astrolog Roxana Lușneac 28.05.2021, 19:09
Horoscop sâmbătă, 29 mai. Balanțele sunt obligate să iasă din rutina zilnică

Horoscop sâmbătă, 29 mai. Balanțele sunt obligate să iasă din rutina zilnică. Culorile norocoase sunt albastru deschis și mov, iar numerele ce aduc noroc sunt: 32, 14, 23, 29 și 34.

Horoscop sâmbătă, 29 mai. O zodie are activități productive

Berbec

Astăzi poate fi o zi de activități productive, mai ales dacă v-ați propus încă de câteva zile să vă ocupați de anumite aspecte ale casei voastre sau de niște acte rămase restante.

Taur

Aspectul copiilor sau a câștigurilor prin speculații este cel care vă ocupă astăzi timpul, iar aici trebuie să vă puneți toată atenția pentru a avea rezultate pozitive.

Horoscop sambata, 29 mai. Balantele sunt obligate sa iasa din rutina zilnica
Semne ale zodiilor

Horoscop sâmbătă, 29 mai. O zodie ia cele mai bune decizii

Gemeni

Marte vă ajută să luați astăzi cele mai bune decizii împreună cu cei din familie sau cu prietenii. Aveți nevoie totuși și de un moment de relaxare.

Rac

Astăzi vă puteți organiza foarte bine să vă faceți planuri de viitor împreună cu partenerul de viață sau chiar vă puteți organiza bugetul pentru luna care vine, așa încât să vă descurcați cu plățile restante.

Horoscop sâmbătă, 29 mai. Ziua unei zodii este ocupată într-un mod pozitiv

Leu

Nu vreți să vă destăinuiți întru totul celor din jur, mai ales că v-ați pierdut încrederea în unele persoane și încercați să fiți cât de preventivi se poate. Totuși nu trebuie să fiți suspicioși și pe cei care nu v-au greșit cu nimic.

Fecioară

Treburile pe care le aveți restante legate de casă sau de anumite îndatoriri pe care le aveți vizavi de comunitatea din care faceți parte vă pot ocupa toată ziua într-un mod pozitiv.

Horoscop sâmbătă, 29 mai. O zodie iese din rutina zilnică

Balanță

Fie că aveți multă treabă legată de serviciu sau vă pregătiți pentru un nou început, toate aceste lucruri vă ocupă un timp neașteptat de mare și cumva vă scot din rutină zilnică.

Scorpion

Imaginea voastră personală este foarte importantă în acest moment, mai ales că partenerul de viață este cel care vă susține și vă ajută în tot ce întreprindeți.

Horoscop sâmbătă, 29 mai. O zodie începe să vadă rezultatele muncii sale

Săgetător

Întâlnirile cu cei dragi și momentele frumoase în familie sunt cele care vă susțin moralul și vă ajută să priviți spre viitor cu încredere și optimism.

Capricorn

Acum puteți începe să aveți rezultatele muncii voastre pe care ați depus-o în trecut. E momentul să vă culegeți roadele a tot ce ați semănat în ultimele luni, iar asta e de bine pentru că vă învață niște lucruri.

Horoscop sâmbătă, 29 mai. O zodie se ocupă de lucruri rămase restante

Vărsător

Încercați să evitați pe cât posibil conflictele sau situațiile în care nu vă simțiți confortabil, mai ales dacă unele persoane caută această dramă gratuită.

Pești

Dacă aveți niște lucruri rămase restante, acum e timpul să vă ocupați de ele. Dacă familia sau prietenii vă solicită ajutorul în anumite situații sensibile, nu ezitați să îl oferiți.

Urmăriți Impact.ro și pe