Horoscop sâmbătă, 29 ianuarie. Zodia care primeşte veşti interesante

Astrolog Roxana Lușneac 28.01.2022, 20:03
Horoscop sâmbătă, 29 ianuarie. Zodia care primeşte veşti interesante

Horoscop sâmbătă, 29 ianuarie. Weekendul va debuta cu vești interesante pentru unii nativi. Culorile norocoase ale zilei sunt alb și albastru închis, iar numerele ce ne vor aduce noroc sunt: 2, 15, 19, 26, 33, 43. Află de mai jos previziunile complete pentru toate cele 12 semne ale zodiacului.

Horoscop sâmbătă, 29 ianuarie – Berbec

Aspectele zilei de astăzi te fac să fii foarte responsabil în tot ceea ce ține de casa sau de terenurile pe care le deții. Ai nevoie de o susținere din partea cuiva drag pentru a reuși să îți atingi ambițiile sau să faci ordine.

Taur

Vibrațiile perioadei actuale pot fi destul de pozitive, mai ales că te ajută să te simți mai conectat cu pământul sau cu lucrurile care te fac să te menții într-un echilibru emoțional. Câteva zile petrecute cu familia în acest moment ti-ar arăta încă o dată cât de binecuvântat ești.

Gemeni

Astăzi va trebui să fii destul de concentrat asupra priorităților pe care le ai în acest moment. Nu mai ai timp și energie pentru oamenii care din punct de vedere emoțional nu sunt suficient de maturi să își asume propriile alegeri.

Rac

Venus își termină retrogradarea, ceea ce înseamnă că din punct de vedere al legăturilor emoționale și al sentimentelor pe care le-ai avut până acum se încheie un ciclu. In aceste momente este posibil să te simți mai matur ca niciodată.

Horoscop sâmbătă, 29 ianuarie – Leu

Ai nevoie de foarte mult multi sport sau meditație pentru a reuși să îți calmezi spiritul și pentru a intra în echilibru total cu tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. În partea a doua a zilei te vei simți mai puternic datorită procesului de transformare prin care ai trecut până acum.

Fecioară

Astăzi poți să fii foarte carismatic, iar magnetismul tău a va trage pe cei din jur, dar în aceeași măsură te va face să te simți pregătit să iei noi decizii vizavi de viața ta sau de bunurile materiale pe care le deții. E un început bun.

Balanță

Dacă am mai avut mai multe probleme în ultima perioadă de timp datorită planetei Venus care a fost în retrogradare, în sfârșit acum poți să începi să respiri și să te simți mai calm deoarece începi să ai toate situațiile sub control.

Horoscop sâmbătă, 29 ianuarie
Horoscop sâmbătă, 29 ianuarie

Scorpion

Ziua de astăzi îți poate aduce o energie pozitivă încă de dimineață și este posibil să te simți mai generos, mai optimist sau mai liber în exprimare. Trebuie însă să ai grijă pentru că toate deciziile pe care le iei tind să fie mai mult venite din partea emoțională, decât rațională.

Horoscop sâmbătă, 29 ianuarie – Săgetător

Relația ei cu prietenii sau cu familia este una foarte bună în acest moment, iar Luna îți dă energie să te ocupi atât de tine cât și de cei din jur. Încearcă să nu îți faci prea multe griji sau să te gândești prea mult la detalii.

Capricorn

Venus îți aduce o energie de liniște și pace , și cumva aveai nevoie de acest lucru în viața ta având în vedere perioada prin care ai trecut până acum. partenerului de viață se dovedește a fi un real sprijin în problemele importante.

Vărsător

Din punct de vedere social și emoțional este posibil să fii mai deschis astăzi cu cei din jur. Aspectele în capricorn te ajută înțelegi mai clar emoțiile, empatia celorlalți. O ieșire între prieteni sau în familie te-ar ajuta din punct de vedere moral.

Horoscop sâmbătă, 29 ianuarie – Pești

Tinzi să fii destul de prins în viața ta socială în acest moment, dar pe de altă parte nu uita că și partenerul de viață are nevoie de ajutorul și de susținerea ta. În partea a doua a zilei poți primi niște vești interesante.

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...