Horoscop sâmbătă, 28 noiembrie. Balanțele trebuie să își găsească echilibrul acasă

Astrolog Roxana Lușneac 27.11.2020, 19:45
Horoscop sâmbătă, 28 noiembrie. Balanțele trebuie să își găsească echilibrul acasă

Astrele au pregătit vești bune pentru unii nativi din zodiac. Ziua de 28 noiembrie se anunță una demnă de reflecție, liniște și calm în sânul familiei. Cel puțin pentru Balanțe. Află ce îți rezervă horoscopul de sâmbătă și ține cont de numere norocoase 7,12,14,28 pentru o zi pe cinste. De asemenea, nu uita să incluzi albastrul închis și negrul pentru această sâmbătă.

Horoscop sâmbătă, 28 noiembrie – Berbec

Astăzi este un moment bun pentru a face un drum și pentru a organiza anumite treburi legate de casă. Aveți susținerea familiei în tot ce faceți, iar asta vă amintește că sunteți iubit și apreciat.

Horoscop sâmbătă, 28 noiembrie – Taur

Arătați că sunteți mai puternic decât aceste influențe ale lui Marte și aveți grijă de sănătatea voastră. Astăzi nu este o zi bună pentru a face prea multe drumuri și se recomandă mai multe odihnă, liniște și iubire.

Horoscop sâmbătă, 28 noiembrie – Gemeni

Cei din jur îți apreciază eforturile și pe de altă parte poți beneficia și de o susținere financiară din partea cuiva apropiat. Evită discuțiile cu persoana iubită, mai ales că momentan puteți fi mai direcți în exprimare decât v-ați dori.

Horoscop sâmbătă, 28 noiembrie – Rac

Casa a 5-a se activează, ceea ce înseamnă că acum este un moment bun pentru a face planuri de noi afaceri și pentru a găsi persoanele interesate de ideile voastre. Nu ezita să discuți și cu cei dragi la ce te gândești.

Horoscop sâmbătă, 28 noiembrie – Leu

Anumite persoane care nu te plac, dar nu arată acest lucru , pot să pună la punct anumite planuri pe la spatele tău. Aceste idei ale lor nu te afectează în niciun fel și nici nu ai cum să le înțelegi rostul, așa că lasă-i în ale lor.

Horoscop sâmbătă, 28 noiembrie – Fecioară

Nu îl lăsați pe Marte să creeze discuții cu cei dragi, deoarece acesta vă testează cumva răbdarea. Încercați să rezolvați practic orice problemă și să nu va îngrijorați mai mult decât este necesar pentru anumite amănunte.

Astrologii anunță vești bune pentru mai multe zodii
Astrologii anunță vești bune pentru mai multe zodii

Horoscop sâmbătă, 28 noiembrie – Balanță

Din punct de vedere financiar sunteți bine, iar unele planuri de viitor vă dau speranță. Acasă ar trebui să vă găsiți echilibrul, liniștea și prin odihnă va puteți rezolva micile probleme de sănătate.

Horoscop sâmbătă, 28 noiembrie – Scorpion

Aveți grijă de sănătatea membrilor familiei voastre pentru că unii din ei pot fi mai sensibili în această perioadă. Acest timp este unul bun pentru tine, iar rezultatele vor fi favorabile.

Horoscop sâmbătă, 28 noiembrie – Săgetător

Astăzi este o zi bună pentru a ieși un pic din bula ta de confort și pentru a discuta cu niște oameni noi, care pot veni cu păreri bune despre anumite situații cu care te confrunti.

Horoscop sâmbătă, 28 noiembrie – Capricorn

Anumite probleme care te-au stresat în ultimele zile tind să te îngrijoreze cumva și astăzi. Ai grijă să te detașezi măcar puțin, deoarece doar așa vei putea găsi soluțiile cele mai bune.

Horoscop sâmbătă, 28 noiembrie – Vărsător

Spiritul tău rebel are nevoie de o pauză sau de liniște ca să se poată odihni pentru a găsi cele mai bune idei. Astăzi ai energia și inspirația necesare pentru a începe să faci o schimbare.

Horoscop sâmbătă, 28 noiembrie – Pești

Pentru a primi ajutor, e bine să ajuți și tu la rândul tău. Partea bună este că universul e de partea ta, mai ales dacă vrei să te gândești astăzi mai mult la alții și la problemele lor.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...