Horoscop sâmbătă, 28 mai 2022. Zodia Leu primește susținere importantă

Astrolog Roxana Lușneac 27.05.2022, 19:17
Horoscop sâmbătă, 28 mai 2022. Zodia Leu primește susținere importantă

Se anunță vești importante pentru nativii din zodiac, potrivit horoscopului de sâmbătă, 28 mai 2022. Astrele au anunțat că unele zodii vor beneficia de noi căi către reușită, în timp ce altele se bucură de succes datorită susținerii din jur. Cei care speră să atragă șansa de partea lor, astrele vin cu numerele norocoase ale zilei: 3, 4, 22, 36, 38, 40, alături de culorile care atrag norocul: alb și albastru închis.

Horoscop 28 mai 2022. Ce previziuni astrale sunt anunțate pentru nativii din zodiac

Berbec

Sectorul contactului cu străinătate se deschide mai mult pentru tine, iar asta te poate determina să-ți faci planuri de călătorie sau plus si simplu să vrei să intri in contact cu oameni pe care nu i-ai mai văzut de mult timp. Aspectele sunt bune și aduc energie pozitivă.

Taur

Sectorul casei este cel mai important în acest moment pentru tine, iar conexiune cu cei dragi este cea care ți-au lipsit cel mai mult. Te poți simți mândru de realizările tale sau ești mândru oamenii pe care îi ai în jur.

Gemeni

Imaginea ta personală este cea care te ajută în acest moment să ieși în evidență. Poți să vezi cât de mult contezi pentru cei dragi, iar asta îți poate aduce satisfacție și o stare de bine. E sezonul tău și trebuie să profiți la maxim de conjuncturile favorabile.

Rac

Astăzi te poți ocupa de acele treburi rămase restante sau pur și simplu mergi pe intuiție și alegi o destinație în care să poți să-ți încarci bateriile. Partenerul de viață poate să aibă diverse cereri sau pretenții pe care trebuie sa le respecți.

Leu

Aspectele actuale susțin evenimentele sociale în cadrul cărora poți să ieși ușor în evidență. Partenerul de viață îți susține inițiativele, mai ales daca prezinți situațiile cu diplomație, scoțând în evidență avantajele.

Fecioară

Astăzi este o zi în care trebuie să fii în mișcare, chiar dacă e weekend și în mod normal ar fi trebuie să te odihnești. Partea bună este ca familia îți dă acea energie pozitivă de care ai nevoie în acest moment.

Horoscop sâmbătă 28 mai 2022
Ce anunță astrele pentru ziua de sâmbătă, 28 mai

Balanță

E un moment bun să te regăsești acolo unde cei dragi îți ofera sprijin necondiționat sau să faci un drum la distanță pentru a revedea un loc sau un om apropiat. Aspectele actuale iți susțin partea spirituală.

Scorpion

Sectorul carierei este cel care te îngrijorează în acest moment sau cel puțin îți dă bătaie de cap. Partenerul de viață poate avea nevoie de un pic de spațiu pentru a-și pune gândurile în ordine.

Săgetător

Schimbările din viața ta nu sunt puține, iar asta te motivează si te ajută să te ambiționezi să mergi mai departe spre scopul tău final. Prietenii și familia sunt cei care te susțin în tot ce întreprinzi.

Capricorn

Astăzi este o zi bună pentru a-ți face planuri de viitor, dar și pentru a te implica în diverse activități împreuna cu familia. Încearcă să nu te iei tot timpul așa în serios.

Vărsător

Aspectele actuale cad pe casa parteneriatului de viață și a persoanelor care fac parte din cercul  vostru apropiat de cunoștințe. Acolo vreți să vă petreceți timpul, pentru că vă ajută să vă simți ți bine.

Pești

Astăzi planurile pe care ți le faci de acasă nu se potrivesc cu cele din deplasare, iar asta înseamnă că trebuie să îți iei mereu o marja de eroare. Spre seară, întâlnirile cu cei dragi îți aduc energie pozitiva.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...