Horoscop sâmbătă, 27 noiembrie 2021. Zi importantă pentru zodia Gemeni

Astrolog Roxana Lușneac 26.11.2021, 20:16
Horoscop sâmbătă, 27 noiembrie 2021. Zi importantă pentru zodia Gemeni

Astrologul Roxana Lușneac a făcut horoscopul pentru ziua de sâmbătă, 27 noiembrie 2021. Conform horoscopului, va fi o zi importantă pentru gemeni. De asemenea, culorile norocoase ale zilei sunt: roz și albastru închis, iar numerele norocoase sunt: 3, 4, 18, 26, 32, 38.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 27 noiembrie 2021. Ce se întâmplă cu cei din zodia gemeni

Horoscopul zilei de sâmbătă, 27 noiembrie a fost conceput de astrologul Roxana Lușneac.

Potrivit acesteia, cei născuți în zodia gemeni vor avea parte de o zi importantă. Ce se întâmplă cu celelalte zodii, vedeți în horoscopul de mai jos.

Astrologul Roxana Lusneac aduce horoscopul pentru ziua de 27 noiembrie
Astrologul Roxana Lusneac aduce horoscopul pentru ziua de 27 noiembrie

Berbec

Anumite aspecte legate de cariera ta în acest moment au nevoie de credință sau de urmarea intuiției. Venus micul benefic, face un aspect asupra planetei războinice Marte, ceea ce iți poate aduce noi colaborări, înțelegeri, contracte și termeni care trebuie respectați.

Taur

Aspectele de astăzi date de Luna în fecioară cere de la tine să finalizezi anumite proiecte profesionale sau anumite planuri făcute din pasiune. Nu este momentul să te întrebi de ce, ci doar să înțelegi că fiecare sfârși înseamnă de fapt un nou început.

Gemeni

Chiar dacă anumiți termeni în care se dezvoltă un parteneriat în acest moment nu vă sunt neapărat pe plac, asta nu înseamnă că ei vor rămâne așa pentru totdeauna. Vremurile mai dificile cer compromisuri pentru a ne testa limitele și pentru a vedea cu adevărat de ce suntem capabili.

Rac

Familia are nevoie de voi și de implicarea voastră în anumite treburi gospodărești. Poate că e momentul să schimbați ceva, să decorați sau să faceți un plan de buget pentru viitorul apropiat. Partenerul de viață este și el dispus să vă susțină atât timp cât acceptați acest sprijin.

Leu

Energia care vine din partea planetei Venus, în combinație cu cea a războinicului Marte îți dă puterea de a trece peste obstacolele apărute din senin în decursul zilei de astăzi. Ai tot ceea ce îți trebuie la îndemână pentru că micul benefic îți dă carismă, intuiție, iar planeta de foc îți dă stamina.

Fecioară

Ceva nu se sincronizează așa cum ti-ai dori din punct de vedere profesional sau emoțional. Iar asta te afectează direct. Din fericire ai potențialul și resursele necesare pentru a media și rezolvă orice problemă sau conflict care apare în decursul zilei.

Balanță

Energia semnului Săgetător te guvernează și pe tine în acest moment, iar lucrurile în viața ta încep să stea într-un echilibru datorită coaliției dintre Venus și Marte. Poate în sfârșit îți faci curajul să întâlnești pe cineva interesant dacă ești singur.

Scorpion

Mercur se află în sectorul tău financiar, iar aici multe lucruri se pot schimba într-un timp foarte rapid. Deocamdată încă trebuie să faci atenție la cheltuieli, dar și la oamenii cu care interacționezi pentru că aceștia îți pot aduce idei bune prin care să evoluezi.

Săgetător

Poți simți că ai nevoie de o schimbare în jurul tău, poate că vrei să schimbi ceva prin casă sau să faci niște cumpărături care să-ți dea o stare de bine. Ideile pe care le ai pentru perioada care urmează nu sunt puține, numai că trebuie să fii un pic mai atent la cheltuieli.

Capricorn

În ultima perioadă de timp ai învățat că cele mai bune afaceri și înțelegeri le faci atunci când te bazezi pe Intuiție. Tu ești singurul care poate căuta cel mai bine informațiile din surse sigure, iar asta te ajută să scapi de anumite frici sau factori care îți creează anxietate.

Vărsător

Anumite aspectele legate de servici pot să te pună pe gânduri în acest moment și ai nevoie de un pic de timp ca să poți să vezi exact ceea ce îți dorești să faci sau plus și simplu să poți să-ți aduni energiile. Câteva zile libere îți vor prinde bine.

Pești

Astăzi poți să vezi oameni pe care nu i-ai mai văzut de ceva vreme și care pe de o parte îți sunt dragi, dar pe de altă parte trebuie să faci pace cu anumite sentimente negative pe care le ai vizavi de ei. Dacă nu poți schimba o situație, schimbă modul de o privi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...