Horoscop sâmbătă, 27 martie. Uşile se deschid mai uşor pentru Lei

Astrolog Roxana Lușneac 26.03.2021, 18:37
Horoscop sâmbătă, 27 martie. Uşile se deschid mai uşor pentru Lei

Horoscop sâmbătă, 27 martie. Nativii din Leu sunt puși pe fapte mari, astfel că mai multe uși li se vor deschide. Nu renunța la planurile de vacanță pentru viitorul apropiat. Culorile norocoase ale zilei sunt albastru închis, albastru deschis și bej, iar numerele care aduc noroc sunt 5,18,23,29 și 33.

Horoscop sâmbătă, 27 martie. Soluții pentru nativii din Berbec

Berbec

Dacă în ultima perioada ați întâmpinat probleme financiare sau  v-ați îngrijorat mai mult la  acest aspect, soluțiile pot veni  dacă  nu vă mai stresați și  gândiți la rece modalități simple de a ieși  din impas.

Taur

Un moment liber cu ține însuți sau în compania persoanei iubite poate să te ajute în acest moment mai mult decât crezi să îți pui în ordine gândurile și să te organizezi. Uneori liniștea e răspunsul.

Gemeni

După o  săptămâna agitată, aveți nevoie de un pic de liniște, dar  ceva parcă tot nu va lasă să stați în casă. Astăzi e o zi bună pentru cumpărături sau  pentru activități care va ajută să va detasati de tot.

Horoscop sâmbătă, 27 martie. Nativii din Rac au parte de popularitate

Rac

Sunteți printre cei mai populari în această perioadă și parcă toată lumea își dorește să fie în preajma voastră sau să își facă planuri împreună cu voi. Veștile bune pot veni  de la  distanță sau prin intermediul celor dragi.

Leu

Ușile se deschid  mai ușor  în drumul  tău, mai ales acum  când ai nevoie și ești pus pe fapte mari. Este o  zi bună și pentru a face planuri de călătorie pentru perioada următoare.

Fecioară

Activitățile legate de casă sau de organizare pot să-ți ocupe toată ziua, mai ales că sunt lucruri  pe  care le-ai amânat  de mult să le faci și  acum le-a cam venit timpul.

Horoscop sâmbătă, 27 martie. O zi de relaxare pentru Balanțe
Horoscop sâmbătă, 27 martie. O zi de relaxare pentru Balanțe

Horoscop sâmbătă, 27 martie. O zi de relaxare pentru Balanțe

Balanță

Aspectul de astăzi vine în ajutorul tău pentru a te face să te destinzi și să te relaxezi, iar un plan memorabil poate fi pus la punct alături de cei dragi sau de persoană iubita.

Scorpion

Astrele anunță o zi frumoasă în mare parte, dacă nu pui la suflet micile lucruri care chiar nu îți stau în cale, dar tu le vezi. Poți să te întâlnești cu persoane dragi și să petreci un timp de calitate.

Săgetător

Astăzi poți aprecia mai ușor lucrurile frumoase din viață ta și rezultatele  unor analize, a  unui tratament sau a unei intervenții te bucură sau cel puțin te liniștesc.

Horoscop sâmbătă, 27 martie. Planuri personale pentru nativii din Capricorn

Capricorn

Micile binecuvântări din fiecare zi trebuie apreciate, mai ales dacă le puteți împărtăși cu cei dragi. Încercați să uitați un pic de sectorul financiar și  să faceți un plan care vă face plăcere cu adevărat.

Vărsător

Ieșirea cu familia și întâlnirile cu cei dragi  te pot ajută să-ți mai schimbi ideile și să te simți bine.  O călătorie spirituală singur sau o conversație la distanță poate fi în planul zilei de astăzi.

Pești

Folosește timpul de astăzi într-un mod constructiv, mai ales că mai ai  câteva lucruri acasă de aranjat sau niște acte de terminat. Spre seară  o ieșire sau  o vizită te va ajută să te relaxezi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...