Horoscop sâmbătă, 25 septembrie. Zodia care primeşte veşti groaznice despre cei dragi

Astrolog Roxana Lușneac 24.09.2021, 19:43
Horoscop sâmbătă, 25 septembrie. Zodia care primeşte veşti groaznice despre cei dragi

Horoscop sâmbătă, 25 septembrie. Astrele anunță un sfârșit de săptână agitat pentru unii nativi. Află care este zodia care primeşte veşti groaznice despre cei dragi. Culorile norocoase ale zilei sunt albastru deschis și verde, iar numerele norocoase sunt: 4, 12, 23, 35, 43, 46.

Horoscop sâmbătă, 25 septembrie – Berbec

Astrele te ajută în acest moment să ai succes din punct de vedere profesional. Planetele au început in sfârșit să se alinieze în favoarea ta, iar munca în echipă este cea care îți aduce cele mai mari satisfacții .

Taur

Energia zilei de astăzi te ajută să fii mai romantic, mai creativ și gata să împărtășești cu prietenii sau cu cei dragi subiecte care reprezintă interese comune. Dacă dacă ești singur acesta este un moment bun să creezi o conexiune specială cu cineva interesant.

Gemeni

Este posibil să ai nevoie astăzi de o mână de ajutor din partea cuiva specializat întru un domeniu pe care tu îl cunoști. Această susținere nu va ezita să apară, numai că va veni cu un preț. Nu-ți fie frică să negociezi.

Rac

Dacă doriți să faceți o achiziție legată de casă, ziua de astăzi este una favorabilă. E un moment bun să schimbați ceva în salon sau să investiți într-un eveniment care trebuie ținut deoarece vine în mod obligatoriu.

Horoscop sâmbătă, 25 septembrie – Leu

Încearcă să ai astăzi o atitudine pozitivă legată de tot ceea ce ai în jurul tău și să cultivi foarte multă energie pozitivă vizavi de oamenii care te ajută și te susțin necondiționat în tot ceea ce întreprinzi. Pentru a atrage lucruri bune trebuie să simți recunoștința.

Fecioară

Ajutorul vine în viața ta sub mai multe forme în acest moment, iar asta ar trebui să te facă fericit. Superiorii tăi îți pot observa mai ușor efortul, iar rezultatele tale poți să-ți aducă câștiguri mai mari din punct de vedere financiar.

Horoscop sâmbătă, 25 septembrie -
Horoscop sâmbătă, 25 septembrie –

Balanta

Mercur în semnul tău îți aduce încredere în propriile decizii, iar aspectul pe care îl face cu Jupiter în Vărsător te poate aduce în stadiul în care să fii mai dispus să iți asumi anumite riscuri. Dacă ești singur, astrele îți pot aranja o întâlnire interesantă cu discuții productive.

Scorpion

Astăzi poți conștientiza mai mult ca oricând anumite calități pe care le-ai moștenit din familie. O putere extraordinară ce ti-a fost transmisă acum poate fi folosită la adevărata ei valoare. Cere ghidarea universului, iar acesta nu vă întârzia să ți-o ofere.

Horoscop sâmbătă, 25 septembrie – Sagetator

Marte în Balanță în casa prietenilor aspecteaza nodul Nord în Gemeni în casa relațiilor. Acest lucru poate însemna faptul că o anumită persoană din viața ta și-a demonstra loialitatea vizavi de tine și merită ca și tu să fii corect cu ea. Pentru persoanele singure, acest aspect poate arăta că un prieten poate deveni iubit.

Capricorn

Chiar dacă te simți pregătit să faci câțiva pași înainte, toate semnele arată că trebuie să ai răbdare și să iei totul cu răbdare. Atunci când vine vorba de carieră, puteți beneficia astăzi de anumite aspecte pozitive sau de niște câștiguri.

Varsator

Astăzi poți profita de un noroc substanțial, mai ales dacă cauți de ceva timp oportunități pentru a obține câștiguri, pentru a face niște studii sau pentru a călători. A venit momentul pentru a pune în balanță opțiunile pe care le ai și a vedea ce te avantajează cel mai bine.

Horoscop sâmbătă, 25 septembrie – Pești

Deși este weekend, gândul tot îți stă la cum ai putea să-ți mărești venitul financiar. Stii că te poți baza pe susținerea colaboratorilor și a colegilor. Sezonul Balanței este cel care îți va aduce mai multă liniște, timp de introspecție pentru a face planuri.

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!