Horoscop sâmbătă, 24 aprilie: Leii sunt foarte emotivi. Ce se întâmplă cu nativii Scorpion

Astrolog Roxana Lușneac 23.04.2021, 17:52
Horoscop sâmbătă, 24 aprilie: Leii sunt foarte emotivi. Ce se întâmplă cu nativii Scorpion

Horoscop sâmbătă, 24 aprilie.  Emoțiile și fricile revin în această zi pentru nativii din Leu. Panica nu este soluția, astfel că organizarea din timp a lucrurilor ar putea avea rezultate mult mai pozitive. Culorile norocoase ale zilei sunt albastru deschis și negru, iar numerele care aduc noroc sunt 3, 12, 14, 23, 33 și 45.

Horoscop sâmbătă, 24 aprilie. Discuțiile în contradictoriu nu sunt benefice

Berbec

Evitați discuțiile în contradictoriu, mai ales cu membrii familiei care își doresc doar să vă ajute. Stresul vi-l faceți voi să fie unul mare de fapt, dar dacă luați lucrurile așa cum vin, va  fi mai ușor.

Taur

Nodul nord vă ajută să va mobilizați și să luați niște decizii care chiar dacă nu știți pe termen lung unde duc, va dau un confort pe moment.

Gemeni

Marte vă poate face astăzi mai plini de inițiativa, dar mai ascuțiți la vorba. Trebuie să luați în considerare faptul că nu toți oamenii sunt pregătiți să audă adevărul și că se pot simți răniți.

Horoscop sâmbătă, 24 aprilie. Curățenia de primăvara și relaxarea cu cei dragi sunt bine-venite

Rac

Astăzi puteți să vă ocupați mai bine de casă sau de niște treburi care tot au rămas restante. O curățenie de primăvară, dar spre seară o ieșire cu cei dragi v-ar ajută să va simțiți bine.

Leu

Sunteți destul de emotivi astăzi și parcă treceți totul prin filtrul emoțiilor, dar și al fricilor. Încercați să nu vă panicați mai mult decât este cazul și să va organizați din timp pentru a va feri de neplăceri, fără a face din ele o mare tragedie înainte de a se întâmpla.

Fecioară

Casa secretelor și a lucrurilor ascunse poate ieși acum la lumină, iar asta vă dă accesul la anumite informații la care în trecut nu aveați acces. Iar pe de altă parte, ar trebui să fiți preventivi și vizavi de aspectele sănătății care pot reveni.

Horoscop sambata, 24 aprilie. Parteneriatele reprezinta punctul forte
Horoscop sambata, 24 aprilie. Parteneriatele reprezinta punctul forte

Horoscop sâmbătă, 24 aprilie. Parteneriatele reprezintă punctul forte

Balanță

Sunteți mulțumiți de imaginea voastră și vă bucurați cumva în sufletul vostru pentru ce ați reușit să obțineți până acum. Victoriile mici sunt cele care fac diferența și îți fac ziua mai bună.

Scorpion

Nodul sud vă face să lăsați iar de la voi mai mult decât ați vrea în anumite circumstanțe, dar cumva parcă ați obosit să lăsați totul să va deranjeze. Luați totul cum vine cu calm.

Săgetator

Parteneriatele din viață voastră, fie că de prietenie sau de afaceri, vă sunt în acest moment un punct de susținere important, chiar dacă e weekend. Nu cereți mai mult decât vi se da deja, aveți răbdare.

Horoscop sâmbătă, 24 aprilie. Prezența lui Jupiter va ajuta evoluare și schimbare

Capricorn

Nodul nord vă ajută să fiți bine cu voi, iar aspectul casei voastre și a lucrurilor care va înconjoară va mulțumește. Toată organizarea trebuie să fie sistematic făcută și cu suflet.

Vărsător

Vreți să faceți o schimbare legată de casă sau de un element al acesteia. Nu ar strică să treceți la acțiune și să aduceți un surplus energiei locului. Cei dragi vă susțin și au încredere în voi.

Pești

Aveți un mare benefic care vă ajută și va susține să evoluați cumva sau să schimbați ceva, iar asta va dă o dispoziție bună și energia necesară să începeți să acționați în această direcție.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI