Horoscop sâmbătă, 23 octombrie. Ce culori trebuie să porţi pentru a avea noroc

Astrolog Roxana Lușneac 22.10.2021, 19:58
Horoscop sâmbătă, 23 octombrie. Ce culori trebuie să porţi pentru a avea noroc

Horoscop sâmbătă, 23 octombrie 2021. Toate cele 12 zodii ale horoscopului pot avea parte de lucruri bune, însă există o singură condiție: să poarte culorile norocoase. Acestea sunt albastru închis și verde. Numerele norocoase ale zilei de sâmbătă sunt: 2,13,24,34 și 44.

Horoscop sâmbătă, 23 octombrie 2021. Berbec și Taur

Berbec

Soarele intră în Scorpion, ceea ce înseamnă că îți aduce o idee bună legată de investițiile pe care trebuie să le faci. E momentul să începi să construiești o nouă temelie a unei afaceri, a unui proiect sau a unei imagini personale pe care ti-o dorești de foarte mult timp.

Taur

Atunci când vine vorba de partenerul de viață, tu știi exact în ce direcție te îndrepți pentru că îți place să anticipezi totul din timp. Încearcă să nu-ți grăbești partenerul tău într-un numit proces de gândire sau de asimilare a unor informații, sentimente, pentru că aceasta are nevoie să-și ia timpul lui.

Gemeni

Dacă anumite persoane din anturajul tău au o părere diferită de a ta, fii tu cel care caută o soluție de compromis. Familia și persoanele dragi ar trebui să te ajute să te liniștești și sã-ți găsești echilibrul prin intermediul energiei pozitive pe care ți-o transmit.

Rac

Te simți bine alături de cei dragi, iar alături de ei trebuie să discuți anumite oportunități sau investiții pe care urmează să le faci. Aici trebuie să îți urmezi propriul instinct, dar nu strică să consulți și o persoană care poate avea o părere diferită de a ta.

Leu

Astăzi este o zi de relaxare în care trebuie să stai departe de drama și de persoanele care sunt încărcate negativ din punct de vedere energetic. Chiar dacă ți se rupe inima, din păcate, trebuie să înțelegi că nu tu ești cel care poate face ceva să îndrepte lucrurile.

Horoscop, 23 octombrie
Horoscop, 23 octombrie

Fecioară

Lecțiile pe care le-ai învățat în ultima perioadă de timp ar trebui reținute, pentru că altfel nu vei reuși să ajungi la independența financiară pe care îți o dorești sau la un anumit statut. După muncă și răsplată, așadar indicat este să fii preventiv.

Balanță

Acest weekend este binevenit atât pentru tine, cât și pentru partenerul de viață. Ai nevoie de o pauză sau de o deconectare pentru a-ți aranja ideile în minte și pentru a scăpa de un stres emoțional. Marele benefic Jupiter te susține să găsești activități interesante alături de cei dragi.

Scorpion

Mercur merge direct în acest moment, ceea ce înseamnă că poți să iei decizii majore în ceea ce privește viața ta sentimentală. Înainte de a trece la fapte, încearcă să comunici deschis cu partenerul de viata pentru a-i exprima sincer si direct ceea ce simți.

Săgetător

Schimbările de planuri pot interveni foarte ușor astăzi, mai ales dacă aveai încă de dimineață un program făcut pentru această zi. Din fericire adaptabilitatea este una din calitățile tale mari, iar aceasta te va ajuta să îi mulțumești pe toți membrii familiei.

Capricorn

Începi să-ți cunoști partenerul de viață tot mai bine, dar și să și îi accepți mai mult atât calitățile cât și defectele. Relațiile în general necesită foarte multă dedicare și muncă, dar acum ești mai dispus ca niciodată să te concentrezi asupra unei situații.

Vărsător

Încă mai ai nevoie de un pic de timp pentru a-ți aduna forțele și energia. Dacă în ultimele zile răbdarea ta a fost testată, acum este momentul potrivit pentru a reuși să găsești o cale de vindecare în casa ta, prin intermediul familiei și a persoanelor dragi.

Pești

Astăzi este o zi bună în care să te gândești la propria persoană și la pașii pe care trebuie să-i faci pentru evoluția ta personală. Renunță la o anumită ranchiună sau la anumite sentimente negative pe care le ai vizavi de cateva persoane din familie, pentru că acestea nu îți fac bine.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...