Horoscop sâmbătă, 22 mai. Vărsătorii se pregătesc de vacanţă, Leii îşi îndeplinesc o mare dorinţă

Astrolog Roxana Lușneac 21.05.2021, 17:06
Horoscop sâmbătă, 22 mai. Vărsătorii se pregătesc de vacanţă, Leii îşi îndeplinesc o mare dorinţă

Horoscop sâmbătă, 22 mai. Vești importante pentru câteva zodii norocoase. Se anunță planuri de vacanță pentru nativii Vărsător, iar Leii își vor îndeplini o mare dorință. Află acre sunt previziunile zilei pentru fiecare dintre cele 12 semne ale zodiacului. Culorile ce vor aduce noroc sunt auriu și roz. Numerele norocoase: 3,19,34,35,46.

Horoscop sâmbătă, 22 mai. Previziunile zilei pentru fiecare zodie în parte

Prima zi din weekend vine cu vești importante pentru unele zodii. Dacă Vărsătorii își vor face bagajele pentru o vacanță mult așteptată, nativii Leu vor avea ocazia să își îndeplinească o mare dorință.

Horoscop sâmbătă, 22 mai – Berbec

Treburile de acasă vă țin motivat și cumva asta va ajută în primul rând mental. Cei din jur va apreciază efortul, iar asta va ambiționează și mai mult.

Taur

Activitățile cu cei dragi vă țin ocupați, unele lucruri le faceți tocmai pentru că trebuie, iar altele le faceți din pură plăcere. Organizați-va din timp pentru a reuși să va îndepliniți planurile.

Gemeni

Nodul nord vă determină să fiți foarte activi și să va ocupați de multe lucruri în același timp. Trebuie însă să fiți atenți la detaliile muncii voastre, deoarece ele fac diferența.

Rac

Micul benefic Venus este de partea voastră și parcă vă schimbă cu totul dispoziția și va ajută să vedeți lumea și lucrurile cu alți ochi. Important este să nu rămâneți doar la vorbe, ci să treceți la fapte.

Leu

Împlinirea dorințelor voastre vine de la distanță sau chiar din ajutor divin. Trebuie doar să cereți, iar universul vă complota că acestea să se realizeze.

Horoscop sâmbătă, 22 mai – Fecioară

Mercur vă ajută să aveți parte de oportunități pe care nu le-ați mai avut până acum, iar asta va da o stare de bine și de pozitivism. Încercați să păstrați echilibrul între familie și serviciu.

Horoscop sâmbătă, 22 mai.
Horoscop sâmbătă, 22 mai.

Balanță

Unele lucruri vreți să le lăsați în spate și oricât de tare ar vrea să revină, le țineți la distanță. Poate e mai bine pentru sănătatea voastră și pentru liniștea și echilibrul psihic.

Scorpion

Partenerul de viață are multe lucruri de făcut și parcă nu știți cum să faceți mai bine să vă organizați și să-l susțineți. În primul rând trebuie să știți exact până unde sunteți dispuși să va implicați, pentru a nu va asumă toată responsabilitatea.

Sagetator

Copiii sau lucrurile legate de casă și de familie va țin ocupați toată ziua și cumva vreți să va detașați și să va luați un moment de odihnă și de pauză.

Capricorn

Saturn vă susține pașii, dar totul trebuie să se întâmple în ritmul său, adică încet și bine pentru a construi lucruri de valoare în prezent pentru viitor.

Horoscop sâmbătă, 22 mai – Vărsător

Soarele pe casă străinătății arată că fie vă gândiți la o plecare în străinătate, fie ar fi indicat să începeți să va organizați concediul din această vară.

Pești

Cariera este foarte importantă pentru voi și vreți să evoluați și să vă dezvoltați în niște arii care sunt oarecum noi, iar asta are nevoie de atenția voastră chiar în weekend.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI