Horoscop sâmbătă, 22 ianuarie 2022. Zodia Săgetător riscă să aibă probleme cu banii

Astrolog Roxana Lușneac 21.01.2022, 21:17
Horoscop sâmbătă, 22 ianuarie 2022. Zodia Săgetător riscă să aibă probleme cu banii

Astrologul Roxana Lușneac a făcut horoscopul pentru sâmbătă, 22 ianuarie 2022. Zodia Săgetător riscă să aibă probleme cu banii. De asemenea, culorile norocoase ale zilei sunt: bej și argintiu, iar numerele norocoase ale zilei sunt: 10, 17, 20, 32, 40, 42. Ce le este rezervat restul nativilor din zodiac, vedeți în horoscopul de mai jos.

Horoscopul pentru ziua de sâmbătă, 22 ianuarie 2022. Ce zodie riscă să rămână fără bani

Roxana Lușneac, astrolog, a făcut horoscopul zilei de sâmbătă, 22 ianuarie 2022. Potrivit zodiacului, nativii născuți în zodia Săgetător riscă să aibă probleme cu banii.

Ce se întâmplă cu restul nativilor din horoscop în prima zi din minivacanța de Unirea Principatelor, vedeți în horoscopul de mai jos.

Astrologul Roxana Lusneac a facut horoscopul pentru sambata, 22 ianuarie
Astrologul Roxana Lusneac a facut horoscopul pentru sambata, 22 ianuarie

Berbec

Vibrațiile pozitive pot fi prezente încă de dimineață, iar universul este cel care te ajută în acest moment dacă ești la răscruce de drumuri să alegi cea mai bună cale pe care să mergi de acum înainte sau să îți găsești motivația.

Taur

Nu ar strica să faci anumite schimbări din punct de vedere al amenajării casei tale sau a spațiului în care lucrezi. Luna în leu din acest moment te poate face să investești mai mult și în imaginea ta pentru că ai nevoie de ceva nou pentru a te simți bine.

Gemeni

Poți să te simți tentat să petreci mai mult timp în pat sau pur și simplu să nu faci nimic importantă astăzi. Ai nevoie de un timp special pentru tine și de prezențe cu energie pozitivă pentru a te pregăti pentru perioada care urmează.

Rac

Încearcă să nu îi lași foarte mult pe cei din jurul tău să te influențez în acest moment, mai ales pentru că tu acum trebuie să iei decizii importante care să te definească întru totul. Ascultă-ți intuiția și fii selectiv.

Leu

Anumite transformări se petrec în viața ta în acest moment și cumva îți este mult mai ușor să începi să renunți la acele lucruri care nu simți că se mai potrivesc în contextul actual pentru tine. Trebuie însă să nu uiți să dai timpului timp pentru ca acest proces să se petreacă natural.

Fecioară

Nu ar strica să fii ceva mai disciplinat atunci când vine vorba de ritualurile care te fac pe tine să te simți mai bine. Gândirea ta se va schimba foarte mult în următorul an de zile, ceea ce înseamnă că vei deveni mai pozitiv și mai productiv.

Balanță

Aspectele actuale de astăzi îți aduc foarte multă energie pozitivă asupra psihicului tău, asupra casei și asupra sectorului financiar. Este momentul să construiești noi planuri, iar până la sfârșitul zilei trebuie să ai de ce să te simți mândru.

Scorpion

Nu trebuie să îți fie frică renunți la anumite aspecte din viața ta sau la anumiți oameni. De fiecare dată când facem spațiu, lucruri noi vin în drumul nostru pentru a ne face viața frumoasă, trebuie să ai încredere.

Săgetător

Astăzi este o zi în care te poți simți mai generos și în care poți să oferi anumite cadouri sau beneficii persoanelor la care ții. Încearcă să nu cheltui mai mult decât ai prevăzut de la început, pentru a evita problemele financiare mai târziu.

Capricorn

Din punct de vedere financiar te poți simți un pic mai copleșit de toate cheltuielile pe care le ai de făcut în momentul de față. Trebuie sa ai mai multă răbdare și încredere că totul va intra pe o linie de echilibru cât de curând.

Vărsător

Astăzi este posibil să fii dispus să îți arăți sentimentele vizavi de anumite persoane din jurul tău prin gesturi dragute si pline de semnificație. Nu ar strica să faci o curățenie printre lucrurile tale pentru a scăpa de acelea pe care nu le mai folosești, pentru a lăsa energia să circule.

Pești

Dacă până acum tot nu ai avut curaj să spui cu vocea ta tare anumite lucruri pe care le gândești sau pe care ți le dorești, astăzi universul te încurajează să treci la un alt nivel în ceea ce ține de tine. Partenerul de viață se poate dovedi un real sprijin.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...