Horoscop sâmbătă, 21 august 2021. Zodia care e predispusă la greșeli în această zi

Astrolog Roxana Lușneac 20.08.2021, 19:02
Horoscop sâmbătă, 21 august 2021. Zodia care e predispusă la greșeli în această zi

Horoscop sâmbătă, 21 august 2021. O zodie este predispusă la greșeli în această zi. Culorile norocoase ale zilei sunt: albastrul deschis și portocaliu, în timp ce numerele norocoase ale acestei zi sunt: 2, 10, 14, 19, 23, 34. Ce se întâmplă cu fiecare nativ, vedeți un pic mai jos.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 21 august 2021. Ce zodie este predispusă la greșeli astăzi

Astrologul Roxana Lușneac a făcut horoscopul zilei de sâmbătă, 21 august 2021. Potrivit horoscopului, o zodie este predispusă la greșeli în această zi.

Berbec

Cu cât stai mai liniștit și pe treaba ta, cu atât eviți discuțiile în contradictoriu. Unele greșeli pot fi făcute din fapte simple, erori, neatenție și nu trebuie să interpretezi totul că fiind ceva personal prin care cineva a încercat să ajungă la tine și la orgoliul tău.

Astrologul Roxana Lusneac a facut horoscopul pentru sambata 21 august
Astrologul Roxana Lusneac a facut horoscopul pentru sambata 21 august

Taur

Lasă procesul prin care treci să te transforme în bine și nu te opune schimbarilor ce intervin. Poate ți s-a părut de  la începutul săptămânii că lucrurile nu au evoluat atât de rapid, dar astăzi poți să te bucuri de ceea ce ai realizat.

Gemeni

Acolo unde a rămas ceva nerezolvat, trebuie găsită o modalitate de mediere, de compromis și pus pe hărțile tot ce înseamnă nouă înțelegere pe care o faceți. Din punct de vedere relațional, romantismul crește și face parte din experiența voastră din această vară.

Rac

Intuiția ta este la cote maxime, ceea ce te va ajută să-ți atragi mai ușor în viață ta rezultatele dorite, dar și abundență pe care o meriți. Entuziasmul este și el acolo, iar Mercur se ocupă să nu-ți lipsească nici oamenii care să te susțină.

Leu

Leu face opoziție cu jupiter în casa parteneriatelor, ceea ce înseamnă că ai nevoie de o altă persoană să-ți confirme ceea ce simți sau să te asigure că e bine uneori să scapi lucrurile de sub controlul absolut și să le lași să se așeze și de la sine.

Fecioară

Soarele în casa a 12-a te face să vezi lucrurile dintr-o perspectiva spirituală și cumva tot ce faci trebuie să-ți bucure atât mintea, cât și sufletul. Semnele pe care Universul i le transmite nu sunt puține, iar tu știi să le interpretezi.

Balanță

Mercur împreună cu planeta de foc, Marte, își îmbină forțele în casă a 8-a a renașterii din propria cenușă, a păsării Phoenix,  ceea ce te ajută să fii mai puternic, să îți cunoști mai bine adevărul personal și să știi exact cum trebuie să lupți pentru el.

Scorpion

Este greu să tot dai de la tine energie și lucruri pozitive, atunci când tu începi să te simți slăbit sau fără nicio determinare să o faci. Oamenii care chiar au nevoie de tine trebuie să arate și ei acest lucru, nu doar să aștepte să faci tu primul pas.

Săgetător

Nu mai vrei să fii tu cel care inițiază anumite discuții, ci mai degrabă alegi să te simți destul de bine în propriul confort și sub propriile reguli.  Să aparții mulțimii aduce de multe ori neplăceri, așadar nu e vina ta, ci a faptului să nu toți oamenii reușesc să-și managerieze emoțiile așa cum tu o faci.

Capricorn

Din punct de vedere al carierei, ai parte de multă energie pozitivă dacă faci un minim  efort să ți-o atragi în viață ta. Venus poate reprezenta persoană iubita, soția, sau o prietenă care poate să te susțină să crești, să evoluezi și să-ți atingi visurile.

Vărsător

Ai învățat atât de multe într-un timp atât de scurt, încât poți să-ți dorești tot mai mult să preiei controlul acolo unde în trecut luau cei dragi deciziile în locul tău. Chiar dacă uneori simți că pașii tăi sunt pe un teren mai instabil, determinarea este cea care te ajută să mergi înainte.

Pești

E un bun moment să începi să te gândești astăzi ce ar mai trebui să faci cu banii pe care îi deții. O investiție ar fi binevenită, mai ales dacă este documentată și plasată folosindu-ți instinctul de antreprenor.