Horoscop sâmbătă, 19 septembrie. Zodia care are parte de noutăți în dragoste

Iancu Andreea 18.09.2020, 18:53
Horoscop sâmbătă, 19 septembrie. Zodia care are parte de noutăți în dragoste

Astrologii anunță numai reușite în relațiile amoroase, potrivit horoscopului de sâmbătă, 19 septembrie. Unele zodii urmează să primească vești bune pe plan sentimental. Totodată, mulți nativi se vor bucura de petreceri, întâlniri și ieșiri în oraș, dat fiind faptul că vorbim despre o zi de weekend.

Berbec

Nativii din zodia Berbec nu vor avea o zi de sâmbătă liniștită. Tumultul de la locul de muncă încă îi afectează, în ciuda faptului că este weekend. Totuși, cei din jurul său, prietenii și partenerul de viață vor încerca să îi readucă buna dispoziție.

Taur

Taurii vor fi surprinși de un câștig financiar în prima parte a zilei. Fie că vorbim despre venitul obținut din vânzarea unor bunuri sau de recuperarea unei datorii, nativii fac rost de bani sâmbătă. Totodată, nu poate lipsi o petrecere spre sfârșitul zilei de weekend.

Gemeni

Succesul de la locul de muncă se remarcă și în weekend. Energia bună te urmărește și sâmbătă, astfel că este cazul să te bucuri alături de reușită alături de familie și prieteni. De asemenea, în plan sentimental, Gemenii au parte de mai mult timp pentru partenerul de viață. Acesta din urmă ar putea veni cu o veste bună.

Rac

Nativii din zodia Rac au planurile deja făcute pentru acest weekend. Fericirea plutește în aer, prietenii și partenerul de viață se alătură petrecerii, semn că vei avea parte de o sâmbătă minunată. Data viitoare când mai pui la cale un plan de distracție, amintește-ți cât de bine te-ai simțit astăzi.

Leu

Leii au dificultăți în ceea ce privește planul financiar. Banii sunt un subiect delicat pentru nativi, însă cu mult calm și determinare lucrurile se vor rezolva. De asemenea, în plan sentimental, Leii sunt protejați de către partenerul de viață, care îi asigură de suportul lor pentru a depăși situațiile dificile

Fecioară

Astrologii le recomandă nativilor din zodia Fecioarei să se bucure în acest weekend de odihnă. După o săptămână de coșmar la locul de muncă, relaxarea este cel mai bun tratament. Așadar, planul pentru această zi de sâmbătă este format din ținută lejeră, filme și muzică bună.

Horoscop sâmbătă, 19 septembrie
Horoscop sâmbătă, 19 septembrie

Balanță

Nativii din Balanță vor petrece câteva zile împreună cu familia, iar asta le va aduce multă bucurie. Totuși, având în vedere că sunt atâtea suflete reunite, ar putea izbucni și conflictele. Chiar și așa, weekendul acesta este ideal pentru a-ți încărca bateriile pentru o nouă săptămână de muncă.

Scorpion

În prima parte a zilei pot apărea unele probleme de sănătate, pe care Scorpionii le-au neglijat în ultima vreme. Chiar dacă nu este nimic grav, o vizită la medic te-ar putea scăpa de temeri. Acest fapt va aduce cu sine și unele neajunsuri financiare, dat fiind cheltuielile cu medicația.

Săgetător

Săgetătorii sunt neliniștiți pe plan sentimental. Ar putea fi vorba despre o dilemă născută în urma unei atracții din afara relației sau chiar de infidelitate din partea partenerului de viață. Până la urmă lucrurile își vor găsi rezolvarea.

Capricorn

Nativii se bucură de liniște și pace în weekendul acesta. Ziua debutează relaxat, cu o trezire leneșă, însă asta conferă o stare de bine pe tot parcursul zilei. Sâmbăta se încheie cu vizita unor prieteni, alături de care vei petrece timp de calitate, urmărind totodată competiții sportive sau dezbătând subiecte.

Vărsător

Nativii Vărsători își doresc să evadeze weekendul acesta. La locul de muncă lucrurile sunt extrem de dificile, iar izolarea a făcut să crească dorința de a se elibera de stres. Scapă de gândurile negre și pornește într-o scurtă călătorie care să te ajute să te destinzi.

Pești

Chiar dacă problemele financiare îi dau bătăi de cap, nativul din Pești nu se poate abține de la distracția din weekend. Noroc că prietenii cunosc situația banilor și sunt dispuși să suporte cheltuielile. Toate merg bine și în relația de cuplu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...