Horoscop sâmbătă, 19 decembrie 2020. Apar cheltuieli neprevăzute pentru Lei

Astrolog Roxana Lușneac 18.12.2020, 18:00
Horoscop sâmbătă, 19 decembrie 2020. Apar cheltuieli neprevăzute pentru Lei

Horoscop sâmbătă, 19 decembrie 2020. Numerele norocoase ale zilei sunt 4, 35, 44 și 56 în timp ce culorile care vă pot face ziua mai frumoasă sunt albastru și negru.

Horoscop sâmbătă, 19 decembrie 2020

Berbec

Ai grijă la micile accidentări care pot veni din neatenție sau din grabă. În rest, dacă ești preventiv, vei avea o zi bună alături de cei dragi.  Schimbările mari nu se întrevăd la orizont astăzi.

Taur

Voi sunteți genul de persoane care iubiți să faceți bucurii altor oameni. Așa va încărcați cu energie pozitivă și va atrageți norocul în drumul vostru. Urmați-va instinctul.

Gemeni

Încercați să faceți cât mai multe plimbări sau exerciții, deoarece sănătatea voastră vă poate semnala o  anumită sensibilitate. Chiar dacă anumite lucruri în viață voastră nu vin chiar cum v-ați dori, aveți răbdare.

Horoscop sâmbătă, 19 decembrie 2020

Rac

Dacă aveți anumite drumuri în plan, indicat ar fi să le programați pentru zilele ce urmează. Deplasările la distanță nu sunt indicate, mai ales dacă aveți de discutat anumite afaceri sau de semnat niște acte.

Leu

Familia are nevoie de susținerea și ajutorul vostru, iar din punct de vedere financiar este posibil să aveți niște cheltuieli neprevăzute legate de aceștia. Încercați să economisiți pe cât posibil.

Fecioară

Chiar dacă nu vă simțiți în formă maximă, anumite îndatoriri trebuie îndeplinite.  Unele persoane din anturaj poate va fac să fiți un pic mai suspicioși vizavi de intențiile lor reale, dar dați-i timpului timp pentru a vedea exact.

Balanță

Astăzi poate e o zi de relaxare, mai ales pentru acei din voi care aveți examene mari în viitorul apropiat. Astrele nu susțin concentrarea sau muncă dificilă, ci mai degrabă va îndeamnă să va luați un pic de timp pentru a analiză lucrurile ,,la rece’’.

Scorpion

Anumite oportunități vă pot veni în drum sau puteți profită de aspectele de astăzi pentru a face planuri noi de viitor. Trebuie să lucrați metodic pentru a va realiza obiectivele.

Sagetator

Cei dragi va susțin, chiar dacă nu se exprimă deschis despre acest lucru. Ei și-au demonstrat iubirea și aprecierea pe care le au pentru voi până acum mai mult prin fapte.

Capricorn

Anumite situații va solicită un efort mai mare, iar asta pe de-o parte va da peste cap, pe de altă va ajută să evoluați în ochii șefilor pe viitor. Aveți grijă și de viață voastră personală.

Vărsător

În ultima perioada toate evenimentele v-au scos cumva din confortul personal, iar asta nu e neapărat un lucru rău. Orice evolutie are nevoie de timp și răbdare.

Pești

Aspectul sănătății poate fi remediat imediat atât timp cât aveți grijă de orice slăbiciune pe care  v-o arată organismul. Aveți grijă la micile incidente, atenție la neatenție.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...