Horoscop sâmbătă, 18 septembrie 2021. Zodia Gemeni trebuie să se bucure de prezent

Astrolog Roxana Lușneac 17.09.2021, 22:19
Horoscop sâmbătă, 18 septembrie 2021. Zodia Gemeni trebuie să se bucure de prezent

Horoscop sâmbătă, 18 septembrie 2021. Zodia Gemeni trebuie să se bucure de prezent, iar o altă zodie are parte de o surpriză. Culorile norocoase ale zilei sunt gri și albastru deschis, iar numerele ce aduc noroc sunt: 2, 10, 19, 28, 36 și 45.

Horoscop sâmbătă, 18 septembrie 2021. O zodie trebuie să gândească totul de două ori

Berbec

Energia zilei de astăzi este una perfectă deoarece astrele se aliniază în favoarea ta. Inspirația este departea ta și te poate ajuta atunci când vrei să găsești soluții pe termen lung. Tot ceea ce faci astăzi trebuie gândit de două ori, pentru că îți va influența cumva viitorul.

Taur

Dacă ești singur poți cunoaște pe cineva interesant cât de curând. Pentru cei care sunt între o relație este o zi bună pentru a dezvolta un nou interes sau un nou hobby. Energia zilei de astăzi este una pozitivă pentru a dezvolta idei și acțiuni noi.

Horoscop sambata, 18 septembrie 2021. Zodia Gemeni trebuie sa se bucure de prezent
Simboluri ale zodiilor

Horoscop sâmbătă, 18 septembrie 2021. Imaginea unei zodii are de câștigat

Gemeni

Astăzi este o zi bună pentru a face cumpărături, curățenie iar spre seară pentru a vă întâlni cu câțiva prieteni dragi. este un moment bun să lăsați la o parte discuțiile din trecut și să vă bucurați de prezent.

Rac

Astăzi este o zi bună pentru ieșire în societate, pentru a purta o ținută elegantă și pentru a străluci la un eveniment. Imaginea voastră are de câștigat prin prisma faptului că sunteți respectați de către cei din jur. Trebuie să nu uitați totuși și de sănătatea voastră și să nu vă expuneți mai mult decât este cazul.

Horoscop sâmbătă, 18 septembrie 2021. O zodie are parte de o surpriză

Leu

Copiii sau nepoții vă poți face astăzi o surpriză plăcută. Partenerul de viață vă susține în tot ceea ce ține de administrarea bunurilor materiale moștenite sau unor bani pe care îi ați primit în urma unei vânzări. Călătoriile sunt de bun augur.

Fecioară

Astăzi este o zi bună, există motive de sărbătoare pentru că este sezonul vostru și poate chiar vă serbați ziua de naștere sau sărbătoriți începerea unui nou proiect. Partenerul de viață este alături de voi, chiar dacă din când în când are o părere diferită de a voastră.

Horoscop sâmbătă, 18 septembrie 2021. O zodie are nevoie de timp liber

Balanță

Este o zi bună pentru a lăsa de la voi, pentru a încerca să faceți pace cu trecutul, iar asta vă va aduce o stare de mulțumire în prezent. Inevitabil va trebui să rezolvați anumite probleme care încă vă bântuie, dar astăzi nu este o zi bună pentru discuții contradictorii.

Scorpion

Sunteți în plin proces de lucru la propria persoană și la lucrurile pe care știți că trebuie să le schimbați la voi. Este bine să vă luați câte o zi liberă în care să aveți timpul necesar să vă gândiți la ceea ce vă doriți cu adevărat să obțineți pe viitor și la ce aveți cu adevărat nevoie.

Horoscop sâmbătă, 18 septembrie 2021. O zodie s-ar putea împăca cu cineva

Săgetător

Cei dragi se simt bine în prezența voastră și cumva vor să se apropie de voi. Trebuie să recunoașteți că și vouă vă face bine să fiți în preajma oamenilor care vă apreciază la adevărata valoare. Partenerul de viață vă susține în planurile pe care le faceți.

Capricorn

Fie că aveți motive sărbătoare în familie sau plus și simplu vreți să vă întâlniți cu cei dragi, astăzi este o zi bună pentru a comunica, pentru a schimba idei și pentru o eventuală împăcare cu o persoană pe care nu ați mai văzut-o de mult timp.

Horoscop sâmbătă, 18 septembrie 2021. O zodie trebuie să evite gândurile negative

Vărsător

Cei dragi vă sunt alături, iar astăzi vă puteți întâlni cu familia extinsă. Sunt anumite persoane pe care nu le-ați mai văzut de mult timp, a căror prezență vă face bine și vă umple de energie pozitivă. Evitați gândurile negative.

Pești

Marte vă dă putere în acest moment să treceți peste anumite discuții din trecut și să încercați să faceți pace cu anumite gânduri și priorități. Cariera este importantă în acest moment, dar astăzi este o zi bună pentru reculegere și odihnă. Vezi AICI care sunt zodiile care se pricep cel mai bine la manipulare!

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...