Horoscop sâmbătă, 18 martie 2023. Prietenii noi pentru Balanțe. O zodie are noroc de bani

Badea Violeta 17.03.2023, 20:30
Horoscop sâmbătă, 18 martie 2023. Prietenii noi pentru Balanțe. O zodie are noroc de bani

Horoscopul zilei de sâmbătă, 18 martie. Astrologii anunță schimbări uriașe în viața anumitor nativi. Potrivit acestora, persoanele născute în zodia Balanței vor întâlni oameni interesanți cu care vor lega prietenii strânse. Vrei să afli și tu ce îți rezervă viitorul? Citește rândurile de mai jos!

Horoscopul zilei de sâmbătă, 18 martie

Berbec

Weekend-ul va începe destul de bine pentru tine datorită influențelor favorabile ale Lunii și ale diferitelor planete care te vor ajuta foarte mult pentru ca lucrurile să meargă așa cum ți-ai dorit.

Taur

Astrele îți vor oferi o zi bună, dar în care vei fi poate prea concentrat sau chiar preocupat de chestiuni materiale și de cele care țin, direct sau indirect, de bani sau bunuri.

Gemeni

Ai de finalizat un proiect important, dar lucrurile vor merge destul de bine. Vei avea o zi foarte dinamică și plină de satisfacții. Nu este exclus să te alegi cu o sumă impresionantă de bani.

Rac

Te așteaptă o zi cu surprize plăcute. Partenerul de viață te va surprinde în cel mai plăcut mod. Totodată, vei primi vizita unei persoane dragi sau vei avea parte de o întâlnire deosebit de importantă pentru tine.

Horoscop duminica, 5 februarie
Horoscop sambata, 18 martie

Leu

O zi activă și propice pentru a lua tot felul de inițiative legate de timpul liber, de vocația ta sau de alte tipuri de dorințe personale. Vei reuși să faci o schimbare benefică în viața ta.

Fecioară

Ai nevoie să verbalizezi totul, iar ieșirile în oraș vor fi la fel de necesare pentru tine ca și respirația. Te vei simți foarte bine la orice eveniment social.

Balanță

Vei merge la un eveniment și vei cunoaște câteva persoane extrem de interesante. Sunt șanse mari să legi prietenii de lungă durată, așa că nu ezita să intri în vorbă cu cei pe care îi întâlnești.

Scorpion

Te așteaptă o zi plină de sarcini, ca și cum ar fi o altă zi de lucru, dar cu activități diferite. Încearcă să-ți păstrezi calmul și să ții departe stresul.

Săgetător

Ai mare nevoie de o vacanță. Trebuie să ieși din mediul tău obișnuit și să pleci în afara orașului. A venit timpul să te bucuri de natură, așa că urcă-te în mașină și mergi către munte.

Capricorn

Vei duce la bun sfârșit un proiect, unul la care lucrai de multă vreme. Ascultă-ți prietenii și relaxează-te acum, fiindcă ai muncit foarte mult în ultima perioadă.

Citește și Horoscop. Cele mai geloase zodii de care trebuie să fugi mâncând pământul!

Vărsător

După o perioadă favorabilă, în care te-ai simțit uneori fericit și în care lucrurile au decurs conform dorințelor tale, te vei cufunda brusc în melancolie și pesimism din motive sentimentale.

Pești

Vei fi dezamăgit de o anumită persoană dragă ție. Totul indică faptul că te așteaptă o zi dificilă în domeniul sentimental. Nu-ți pierde cumpătul și încearcă să discuți calm.

Citește și Horoscop 14-31 martie cu Cristina Demetrescu. Cele mai norocoase zodii, ce îi așteaptă pe nativi!

Cristina Stroe și Damian Drăghici, despre Te cunosc de undeva
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...