Horoscop sâmbătă, 17 decembrie 2022. Zodia care se bucură de relaxare și de o întâlnire cu prietenii

Stan Filon 16.12.2022, 21:27
Horoscop sâmbătă, 17 decembrie 2022. Zodia care se bucură de relaxare și de o întâlnire cu prietenii

Astrologii au adus horoscopul valabil pentru ziua de sâmbătă, 17 decembrie 2022. Astfel, am aflat că multe zodii vor avea o zi plină de vești bune. Se anunță reușite pe multe planuri, însă vor mai fi și ceva nori negri, care pot aduce vijelii. Pentru alte zodii se anunță o zi relaxantă, alături de cei dragi, însă și aici ar putea interveni mici probleme.

Horoscop sâmbătă, 17 decembrie 2022

Berbec

Berbecul este un adevărat lider au zodiacului. Horoscopul de sâmbătă, 17 decembrie, spune că nativii vor fi în centrul atenției, iar acest lucru îi va face să se simtă minunat. Vor avea parte de clipe de relax, alături de familie, dar și de prieteni buni. Nativii se pricep bine și în bucătărie și este posibil să gătească ceva special pentru persoanele speciale din viața lor.

Taur

Vei avea multe persoane alături de tine și veți petrece timp de calitate. Ești o persoană sociabilă și îți place să o arăți. Vei putea face adevărate astfel de demonstrații, deoarece casa ta va fi plină, în acest weekend. Este posibil să vină și rude din alte orașe.

Horoscop sambata, 17 decembrie 2022
Horoscop sambata, 17 decembrie 2022

Gemeni

Gemenii au și ei parte de o zi bună. Își vor face timp pentru o ieșire în oraș, însă trebuie să aibă grijă la consumul de alcool, deoarece trebuie să se mai întoarcă și acasă. Nu-ți face planuri, ci ieși pur și simplu și vezi unde te duc picioarele. Nu vei regreta.

Rac

Racii au parte de surprize. Unele plăcute, altele mai puțin plăcute. Orice s-ar întâmpla, nativii vor face față cu brio provocărilor, iar distracția nu va fi uitată.

Leu

Leii au parte astăzi de întâlniri cu prieteni vechi, pe care nu i-au mai văzut de ceva timp. Vor avea multe să-și povestească, așa că discuțiile vor continua până seara târziu.

Fecioară

Nativii născuți sub semnul zodical al Fecioarei vor avea o zi plină. Se vor arunca cu capul înainte în niște treburi casnice care nu mai suportă amânare. Vor ieși învingători.

Balanță

Baanțele vor fi foarte preocupate astăzi cu relaxarea. Atât de mult vor căuta să se relaxeze încât s vor simți chiar obosite. Fie că pleacă la piscină sau la SPA, vor reuși să se distreze de minune, chiar dacă nu se vor relaxa așa cum își doresc.

Scorpion

Scorpionul este pus într-o situație dificilă, astăzi. Va afla cine îi este cu adevărat prieten și, din păcate, cine s-a prefăcut până acum. Nativul va fi nevoit să-și cearnă prietenii de neghină.

Săgetător

Săgetătorul va întâlni oameni noi. Chiar dacă se împrietenește mai greu, nativii își vor deschide sufletul astăzi și va constata că se vor alege cu prieteni pe viață.

Capricorn

Mulți nativi Capricorn sunt nevoiți să muncească și astăzi. Char dacă se anunța o zi destul de lejeră, o problemă urgentă va da peste cap toată liniștea. Trebuie să dați dovadă de o bună coordonare și să preluați frâiele problemei.

Vărsător

Vărsătorul va fi ușor confuz astăzi și va avea nevoie de recunoașterea celorlalți, de validarea lor. Chiar dacă asta nu se va întâmpla în toate cazurile, nu trebuie să disperi. Starea aceasta va trece imediat cu câteva păhărele de alcool, alături de prieteni buni.

Pești

Petii au parte de o zi de vis. Toate planurile se vor dvedi a fi un adevărat succes, iar în familie va domni iniștea și pacea. O ieșire în aer liber vă va umple de energia și vă va pregăti pentru zilele ce vor veni.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...