Horoscop sâmbătă, 17 aprilie. Balanțele sunt din ce în ce mai impulsive

Astrolog Roxana Lușneac 16.04.2021, 19:11
Horoscop sâmbătă, 17 aprilie. Balanțele sunt din ce în ce mai impulsive

Horoscop sâmbătă, 17 aprilie. Deși Jupiter îi protejează pe nativii din Balanță, Mare îi va face pe aceștia mai impulsivi. Apelați la rațiune și nu la emoție în momentul decizionării. Culorile norocoase ale zilei sunt galben și albastru deschis, iar numerele care aduc noroc sunt 3,12,13,23,34 și 44.

Horoscop sâmbătă, 17 aprilie. Vești bune în calea Berbecilor

Berbec

Mercur vă ajută să va luați o piatră de pe inima, iar veștile bune parcă încep așa apară ușor, ușor. Astăzi va puteți ocupă cu spor de anumite lucruri legate de casă care au rămas restante de mult timp.

Taur

Soarele vă luminează calea și parcă vedeți mai clar lucrurile decât o făceați înainte. Drumurile la distanță sau chiar și cele aproape de casă sunt de bun augur astăzi, mai ales alături de cei dragi.

Gemeni

Nodul nord vă face să vreți să faceți multe lucruri odată, iar venus aduce frumusețe și înclinația spre frumos. Totuși, mai aveți un pic de așteptat până ce va doriți cu adevărat să se realizeze.

Horoscop sâmbătă, 17 aprilie. Nativii din Leu trebuie să își concentreze energia către productivitate

Rac

Activitățile cu cei dragi sunt sub o influență pozitivă, mai ales că în acest moment aveți și cheful și energia de a ieși un pic din monotonie. Marele benefic vă susține în ce întreprindeți.

Leu

Casa comunicării este cea aflată astăzi sub o influență majoră, mai ales că aveți multe lucruri de spus și tot atâtea răspunsuri de primit. Încercați să vă focusati energia spre scopurile productive.

Fecioară

Acasă aveți niște lucruri de pregătit sau trebuie să va gândiți dinainte la niște aspecte pe care nu doriți să le lăsați pe ultimul moment. Rezolvați totul în ritmul propriu.

Horoscop sambata, 17 aprilie. Linistea si echilibrul apar în calea Sagetatorilor
Horoscop sambata, 17 aprilie. Linistea si echilibrul apar în calea Sagetatorilor

Horoscop sâmbătă, 17 aprilie. Liniștea și echilibrul apar în calea Săgetătorilor

Balanță

Marele benefic vă protejează , iar marte va face mai impulsivi ca de obicei în acțiunile pe care le întreprindeți. Încercați să treceți totul prin rațional înainte de a lua decizii.

Scorpion

În casa parteneriatului de viață soarele vine și pe strada voastră. Cumva reușiți să vă împăcați cu o idee sau cu o schimbare, iar asta parcă va ajută să priviți viitorul cu un mai mare optimism.

Săgetator

Nodul nord vă face să va detașați de anumite aspecte care nu v-au tot dat pace în ultima perioada. Încercați să faceți totul în ritmul propriu, în liniște și echilibru pentru că lucrurile să iasă cum v-ați dorit.

Horoscop sâmbătă, 17 aprilie. Comunicarea este esențială pentru nativii din Pești

Capricorn

Acasă comunicarea poate fi productivă, iar casa copiilor vă este susținută în cazul în care va mai doriți un nou membru în familie sau este deja pe drum. Lucrurile bune vin în calea celor care au răbdare.

Vărsător

Aveți multe lucruri de făcut și de organizat, iar totul cade cumva în responsabilitatea voastră. Totuși, nu ezitați să cereți ajutorul celor din jur în momentele în care vă simțiți suprasolicitați.

Pești

Comunicarea se ridică la nivel de artă, iar ideile creative vinde la sine atunci când măcar ai intenția de a le găși. Casă copiilor și a câștigurilor sunt sub un aspect bun, care vă aduce satisfacții.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI