Horoscop sâmbătă, 16 ianuarie 2021. Racii au parte de câștiguri substanțiale

Astrolog Roxana Lușneac 15.01.2021, 17:46
Horoscop sâmbătă, 16 ianuarie 2021. Racii au parte de câștiguri substanțiale

Horoscop sâmbătă, 16 ianuarie 2021.  Numerele norocoase ale zilei sunt 1, 15, 19, 22 și 34, în timp ce culorile care vă pot face ziua mai frumoasă sunt albastru deschis și negru.

Horoscop sâmbătă, 16 ianuarie 2021

Berbec

Începi să-ți găsești acea parte din optimism pe care ai mai pierdut-o în ultimul timp. Ai noroc că în jurul tău sunt oameni care te susțin și cumva te ajută să treci prin tot procesul cu care ai de-a face în evoluția ta.

Taur

Anumite inițiative pe care le-ai avut de mult timp acum se pot materializa sau încep măcar să-ți dea speranțe. Cei din jur te susțin în toate aceste demersuri pe care vrei să le faci, așa că nu ezită să le ceri părerea.

Gemeni

O anumite presiune există în mintea ta, fie că trebuie să termini ceva la timp sau îți dorești să realizezi ceva măreț pe termen lung. Important este să-i dai timpului timp pentru a reuși să le faci pe toate și să selectezi cum e mai bine pentru tine.

Horoscop joi, 7 ianuarie 2021
Horoscop sambata, 16 ianuarie

Rac

Fie că mergi în vizită sau ai musafiri,  cumva acest lucru te motivează să faci ceva împreună și cu familia. Ieșirile, comunicarea cu cei dragi te va ajută să îți recapeți energia.

Leu

Activitățile mici și mărunte pot să-ți ocupe toată ziua, astfel o să trebuiască să faci eforturi pentru a putea să finalizezi tot ce ți-ai propus. Folosește-ți timpul organizat și productiv.

Fecioară

Unele activități rămase restante de ceva timp, acum trebuie făcute. Partenerul de viață te ajută cum poate, dar este foarte important să îi și solicitați sprijinul, nu doar să așteptați că acesta să apară.

Balanță

Anumite câștiguri din ultima perioadă vă dau o stare bună,  iar asta vă ajută să va gândiți și la viitor. Pe de altă parte, vă puteți simți obosiți și tocmai de aceea este indicat să nu vă implicați astăzi în activități complicate.

Săgetător

Ai grijă la cum comunici cu cei din jur, dar și cu partenerul de viață. Unele persoane pot interpreta greșit anumite intenții ale tale, tocmai de aceea cu cât ești mai explicit, cu atât mai bine.

Capricorn

Activitățile de rutină sunt cele care te ajuta să îți menții echilibrul, dar și să te odihnești un pic. Întâlnirile sau discuțiile cu cei dragi sunt cele care te motivează și pentru viitor.

Vărsător

A cheltui în această zi poate fi necesar, mai ales că meriți acest lucru și te-ar ajuta să te simți mai bine. Ai grijă însă la alimentele pe care le consumi și la o potențială durere din zona spatelui.

Pești

Întâlnirile cu cei dragi pot aduce niște vești bune, sau măcar încercați să discutați la telefon cu persoanele dragi de la distanță. E o zi în care va gândiți și la ceilalți și creați legături frumoase.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...