Horoscop sâmbătă, 15 mai. Zi mare pentru zodia Taur, își fac curățenie printre prieteni

Astrolog Roxana Lușneac 14.05.2021, 19:13
Horoscop sâmbătă, 15 mai. Zi mare pentru zodia Taur, își fac curățenie printre prieteni

Horoscop sâmbătă, 15 mai. Ordinea în gânduri dar și printre persoanele din jur este prioritară pentru nativii zodiei Taur. Culorile norocoase ale zilei sunt roz si mov lila, iar numerele care aduc noroc sunt 3, 14, 35, 44 și 45.

Horoscop sâmbătă, 15 mai. Achiziții noi la orizont

Berbec

Multe din treburile de astăzi sunt legate de casă sau de confortul vostru personal care va aduce satisfacție. Aici fie vă achiziționați ceva frumos, fie intenționați sa le faceți celor dragi un cadou.

Taur

Ego-ul vostru este cel care vă ajută astăzi să  vă faceți ordine atât în gânduri, priorități, dar și între cunoștințe. Poate ca era de mult cazul să vedeți pe cine țineți aproape si pe cine lăsați la o parte.

Gemeni

Luna reprezintă gândirea voastră, iar astăzi fiind influențată de războinicul Marte tindeți să fiți mai puternici, mai motivați, dar si mai certăreți . Fiți diplomați si urmăriți-vă scopul.

Horoscop sâmbătă 15 mai
Horoscop sambata, 15 mai. Pentru a evita discutiile este nevoie de diplomatie

Horoscop sâmbătă, 15 mai. Pentru a evita discuțiile este nevoie de diplomație

Rac

Relația cu partenerul de viața impune anumite blocaje sau restricții, iar asta nu vă dă voie sa va exprimați direct dorințele sau vă solicită timp si răbdare. Fiți diplomat in atitudine pentru a evita discuțiile nedorite.

Leu

Partenerul de viața sau chiar cineva apropiat se poate dovedi a fi un ajutor de mare folos la momentul potrivit. Important este să vă arătați și voi dispuși să primiți această susținere.

Fecioară

Cariera este punctul vostru maxim de interes în acest moment, numai ca trebuie sa aveți grija să nu vă neglijați partenerul de viață si responsabilitățile sau promisiunile astăzi.

Horoscop sâmbătă, 15 mai. Curajul vă va ajuta să aveți o discuție cu partenerul

Balanță

Poate ca a venit vremea sa scăpați de un complex sau de un blocaj căruia i-ați acordat mai multă atenție decât trebuia. Încurajarea celor din jur are fundamente solide și adevărate.

Scorpion

O schimbare vine inevitabil in viața voastră, fie ca sunteți pregătiți sau nu. Important este sa vă găsiți curajul să spuneți tot ce aveți pe inima persoanei iubite sau celor apropiați pentru a fi mai bine înțeleși.

Săgetător

Este posibil să vă anulați niște planuri din cauza faptului ca sunteți prinși cu diverse treburi urgente. Pentru a evita neplăcerile, ocupați-va de lucrurile importante încă de dimineața.

Horoscop sâmbătă, 15 mai. Calculați de două ori și tăiați o dată

Capricorn

Casa copiilor și a câștigurilor neașteptate sau rapide este pusă în evidența în acest moment, iar asta pe de-o parte vă neliniștește, iar pe de alta vă o speranță mare.

Vărsător

Chiar dacă momentan anumite sectoare ale vieții tale pot părea blocate sau cel puțin  pentru un moment nu evoluează rapid,  lucrurile se vor îndrepta cat de curând in favoarea ta. Profită ca astăzi este sâmbătă si relaxează-te.

Pești

Marte va dă ambiția necesara să începeți să faceți niște planuri sau să dați curs unor noi demersuri care vor da roade cât de curând. Important este să gândiți totul prima data pe hârtie, apoi sa acționați.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...