Horoscop, sâmbătă, 12 septembrie 2020. Leii sunt, în această zi, în centrul atenției

Elena Avramescu 11.09.2020, 18:40
Horoscop, sâmbătă, 12 septembrie 2020. Leii sunt, în această zi, în centrul atenției

Sâmbătă, 12 septembrie, este ziua în care Leii o să aibă totul pus pe tavă, astfel că le va merge excelent dn toate punctele de vedere. Vezi ce au prevăzut astrologii și pentru celelalte zodii.

Horoscop sâmbătă, 12 septembrie

Horoscop BERBEC

Un refuz extrem de hohorât te poate intimida, însă nu trebuie să te lași doborât, fiindcă nu poți da satisfacție persoanelor rău voitoare.

Horoscop TAUR

Faptul că o persoana apropiată a manifestat un comportament tandru față de tine, efectiv te-a topit. Asta te-a adus într-o stare de spirit extrem de bună.

Horoscop GEMENI

Dovedești o rezistență ieșită din comun dintr-o situație grea, astfel îți dovedești că daca vrei, orice este posibil și nimic nu este prea greu de făcut.

Horoscop sâmbătă, 12 septembrie
Horoscop sâmbătă, 12 septembrie

Horoscop RAC

O ideea trăznită îți vine în cap și cumva o pui în aplicare. Și ai surpriza să vezi că aceasta chiar funcționează, spre surprinderea ta dar și a celor din jur. Uneori spontaneitatea este bună.

Horoscop LEU

Ziua de azi se anunță extrem de prolifică, fiindcă îți merge totul ca pe roate. Nici tu nu știi de ce, însă asta nu te deranjează câtă vreme totul iese așa cum ți-ai dorit.

Horoscop FECIOARĂ

Ești solicitat pentru a rezolva o problemă la locul de muncă, așa că depune un mic efort ca să reușești să faci ce ți s-a cerut, este în beneficiul tău. S-ar putea să ai parte de o surpriză după.

Horoscop BALANŢĂ

Vrei să absorbi informațiile din multe locuri, și nu mai știi ce să citești și pe unde să mergi. Ia-o mai ușor, ai prea mult entuziasm și o să te obosească.

Horoscop SCORPION

Îi detești pe cei care folosesc trucuri pentru a obține ce vor, și fix peste o asemenea persoană dai. Încearcă să-ți păstrezi calmul, fiindcă altfel totul o s-o ia razna.

Horoscop SĂGETĂTOR

Din cauza agitației care te înconjoară, este posibil ca vorbele tale să fie interpretate, și să ajungi în mijlocul unei situații neplăcute. Temperează-te puțin.

Horoscop CAPRICORN

Dai dovada de amabilitate iar asta va face cuiva ziua mai bună, inclusiv ție. Optimismul tău este contagios astfel că o să te ajute să rezolvi o problemă urgentă.

Horoscop VĂRSĂTOR

O să observi un comportamentul total neobișnuit al unui prieten aproapiat, iar asta o să-l salveze dintr-o situație neplăcută. Chiar dacă la început n-o să-i cadă bine, după îți va mulțumi.

Horoscop PEŞTI

Ca de obicei, vezi doar lucrurile bune în oameni, iar unii ar putea să profite de acest lucru. Deschide bine ochii și fii atent la cei din jur.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...