Horoscop sâmbătă, 11 martie 2023. Scorpionii dau lovitura la locul de muncă, îi așteaptă o mărire de salariu considerabilă

Beatrice Dumitru 10.03.2023, 20:53
Horoscop sâmbătă, 11 martie 2023. Scorpionii dau lovitura la locul de muncă, îi așteaptă o mărire de salariu considerabilă

Horoscop sâmbătă, 11 martie 2023. Află pereviziunile astrale pentru toate cele 12 zodii. Vei putea ști cu ce fel de zi te confrunți la serviciu, ce nouă iubire te așteaptă, dacă este o zi bună pe plan financiar sau care va fi starea ta de sănătate. Specialiștii în astrologie spun că scorpionii dau lovitura la locul de muncă pentru că îi așteaptă o mărire de salariu considerabilă.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 11 martie 2023

Berbec

Astăzi totul va fi puțin „cu susul în jos”. Vei avea o zi plină de surprize care se va dovedi, până la urmă, într-un mod foarte diferit decât te-ai fi așteptat sau ți-ai fi dorit. Vei avea parte și de câteva evenimente neplăcute și neprevăzute legate de casă și familie. Ia-o ușor și profită de situație.

Taur

Te așteaptă o zi armonioasă și calmă, sau în alte cazuri tu vei fi cel care va căuta acea liniște. Ideal pentru a petrece acasă cu familia și cei dragi sau pentru a face o activitate liniștită sau care are nevoie de liniște sufletească. Ai grijă la bani, zilele astea s-ar putea să ai niște cheltuieli neașteptate.

Horoscop sâmbătă, 11 martie 2023. Scorpionii dau lovitura la locul de muncă, îi așteaptă o mărire de salariu considerabilă
Horoscul zilei de vineri, 11 martie 2023.

Gemeni

Ziua va începe destul de bine și totul va decurge așa cum te așteptați sau chiar mai bine decât te așteptați, totuși, după-amiaza sau spre sfârșitul zilei va apărea o problemă neașteptată sau vei primi o veste proastă care va da totul peste cap. Este o zi a contrastelor în care ar trebui să fii atent la ce se întâmplă.

Rac

Weekendul începe cu mari posibilități pentru tine, fie din punct de vedere material, fie pentru că te vei bucura de o mare bunăstare și armonie interioară. În plus, în aceste zile, sau probabil astăzi, vei primi vești bune și neașteptate sau ți se va întâmpla ceva care te va umple de fericire și speranță.

Leu

Acesta va fi unul dintre semnele cele mai favorizate de astre de-a lungul zilei, în care unele dorințe pe care le ai de mult timp se vor împlini. Este o zi prielnică pentru distracții și plăceri sau pentru a te dedica unei vocații, fie ea artistică, intelectuală sau de altă natură. Programul este aglomerat și pare că timpul este insuficient, dar încearcă să rămâi calm, ai abilități de lider înnăscut.

Fecioară

Munca este cea care te face fericit si unde te dezvolți cel mai bine și chiar strălucești printre alții, iar din acest motiv, ca în multe alte momente, astăzi te vei dedica unor sarcini legate de profesia ta sau de treburile casnice. Nu vei avea o zi proastă, dar s-ar putea să te izolezi puțin de cei din jur.

Balanță

Ziua îți este prielnică, cu câteva momente fericite, deși va trebui să te ocupai de unele chestiuni legate de muncă. Este o zi bună, în general, pe plan sentimental, iar lucrurile îți vor merge bine și dacă trebuie să te ocupi de sarcinile în așteptare sau chiar să lucrezi. Vei avea experiențe plăcute.

Scorpion

Astăzi va trebui să alegi între a-ți face fericit partenerul sau rudele, chiar dacă nu te distrezi sau să faci lucrurile care îți plac cu adevărat, chiar dacă cei din jurul tău nu au o zi foarte bună. În schimb, te simți bine la locul de muncă, iar astrele spun că înregistrezi reușite pe plan profesional. S-ar putea să ai parte și de o mărire de salariu, dar depinde de tine și de implicarea de care o să dai dovadă.

Săgetător

Datorită credinței tale și puterii interioare mari, vei ajunge să obții dragostea cuiva la care ții foarte mult și a fost în inima ta de ceva timp. Poate fi o zi foarte fericită pentru tine, dar s-ar putea să nu dureze mult pentru că vei descoperi că această persoană nu este așa cum ți-ai imaginat.

Capricorn

Nu este nimic mai frumos decât să lupți din tot sufletul pentru un obiectiv pe care să ajungi sa-l atingi. În plus, ambițiile tale, de obicei, nu sunt mici nici la serviciu, nici în viața sentimentală. Ești pe cale să realizezi ceva important pentru tine, s-ar putea întâmpla chiar și astăzi. În curând vei fi foarte fericit.

Vărsător

Ai nevoie să te odihnești și de aceea acest weekend vine pentru tine ca și cum ar fi un dar ceresc. Munca și stresul te-au obosit mult, chiar mai mult decât în alte perioade și nu numai că te vei putea odihni, dar încetul cu încetul lucrurile se vor schimba în bine. Astrele spun că ești într-o perioadă bună și s-ar putea să începi un nou proiect pe plan profesional.

Pești

Dacă te-ai gândit că te poti bucura de câteva momente de liniște și odihnă, poți să uiți de asta pentru că astrele îți vor aduce o zi plină de evenimente neprevăzute, schimbări și surprize care vor cere atenția ta sau te vor împiedica să te odihnești, deși îți doreai asta. Dar acest lucru nu înseamnă că va fi o zi proastă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...