Horoscop sâmbătă, 11 iunie. Gemenii simt din plin susținerea Universului

Astrolog Roxana Lușneac 10.06.2022, 21:13
Horoscop sâmbătă, 11 iunie. Gemenii simt din plin susținerea Universului

Horoscop sâmbătă, 11 iunie. Gemenii simt din plin susținerea Universului, în timp ce Fecioarele reușesc să facă lucruri care le bucură și să se organizeze. Culorile norocoase sunt alb și albastru deschis, iar numerele ce aduc noroc sunt 3, 11, 29, 30, 31 și 48.

Horoscop sâmbătă, 11 iunie. Berbec și Taur

Berbec

Există o oportunitate extraordinară care vine în drumul tău pentru a te ajuta să îți îmbunătățești situația financiară și trebuie să profiți maxim de ea. Încearcă să te menții deschis noilor idei care vin, pentru că doar așa vei reuși să le vezi potențialul.

Taur

Aspectele actuale sunt foarte bune pe casa căsătoriei și a relațiilor sentimentale, iar asta îți aduce o energie pozitivă. Universul te împinge să îți arăți partea ta autentică, empatică, dar și să mergi mai departe în tot ceea ce ține de visele și proiectele tale.

Horoscop sambata, 11 iunie
Horoscop sambata, 11 iunie

Horoscop sâmbătă, 11 iunie. Gemeni și Rac

Gemeni

Astăzi poți simți mai puternic iubirea și susținerea din partea Universului, datorită micului benefic Venus care se află în acest moment pe casa dorințelor și împlinirii acestora. Încearcă să ai mai multă grijă de sănătatea ta și de felul cum îți organizezi timpul.

Rac

Te poți simți destul de inspirat astăzi în tot ceea ce faci, mai ales atunci când vrei să oferi susținere celor din jurul tău. În partea a doua a zilei Luna te poate face să treci prin diverse stări emoționale, mai ales dacă lași ego-ul să te conducă.

Horoscop sâmbătă, 11 iunie. Leu și Fecioară

Leu

Astăzi este posibil să primești niște vești destul de interesante, iar pe de altă parte poți avea parte de o claritate în tot ceea ce ține de ambițiile tale profesionale. Dacă în ultima perioadă de timp ai avut anumite probleme în carieră, acum e momentul să le găsești o rezolvare.

Fecioară

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să faci cât mai multe activități care îți bucură sufletul. Încearcă să plănuiești o vacanță, o ieșire în familie sau pur și simplu să încerci să te organizezi în tot ceea ce urmează, pentru a nu mai simți că mergi în contratimp constant.

Horoscop sâmbătă, 11 iunie. Balanță și Scorpion

Balanță

Toate activitățile pe care le întreprinzi astăzi trebuie să te reprezinte în mod direct. Nu ar strica să iei niște decizii radicale, dacă asta simți că te-ar ajuta în acest moment. Astrele vor să te ajute atât timp cât tu îți asculți inima, intuiția și emoțiile.

Scorpion

Aspectele actuale te ajută să îți faci o listă cu lucruri pe care trebuie să le realizezi în următoarea perioadă de timp. Mercur îți susține organizarea, chiar și atunci când energia din jur este destul de haotică. Încearcă să nu mai pui atât de mult suflet în treburile celorlalți, mai ales dacă nu ți se cere.

Horoscop sâmbătă, 11 iunie. Săgetător și Capricorn

Săgetător

Ai multă energie pe parcursul zilei și simți dorința de a petrece timp alături de persoanele dragi. Ai parte de multe surprize și a venit momentul să-ți asumi mai multe responsabilități și chiar să ieși puțin din zona ta de confort.

Capricorn

Astăzi ai parte de o aură foarte strălucitoare datorită micului benefic Venus, iar asta îți aduce putere de persuasiune în tot ceea ce întreprinzi. E o zi minunată pentru a te distra, pentru a socializa și pentru a ieși în evidență, deci trebuie să profiți la maxim.

Horoscop sâmbătă, 11 iunie. Vărsător și Pești

Vărsător

Există însă posibilitatea să îți dorești foarte mult în acest moment să redecorezi sau să schimb ceva în peisaj acasă la tine, iar astrele te îndrumă să treci la acțiune. Folosește-ți capacitatea de a simți energia locului și a culorilor, pentru a reuși să iei decizii bune.

Pești

E posibil să fii trecut destul de mult timp de când nu te-ai mai ocupat de partea ta spirituală, iar acum e un moment minunat pentru a face asta. Vibrația din partea a doua a zilei se poate face să fii mai impulsiv, mai ales dacă nu ești atent la detalii.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...