Horoscop rune săptămâna 3-9 ianuarie. Zodia care va purta un război cu cei dragi

Stan Filon 02.01.2022, 14:03
Horoscop rune săptămâna 3-9 ianuarie. Zodia care va purta un război cu cei dragi

Numerologul Mihai Voropchievici a venit cu horoscopul runelor pentru perioada 3-9 ianuarie 2022. Acesta a dezvăluit cu ce se vor confrunta cele 12 zodii, la început de an. Unele vor primi vești bune, pe când altele trebuie să se aștepte la momente mai puțin plăcute.

Horoscop cu rune pentru săptămâna 3-9 ianuarie

Berbec

Horoscopul cu rune spune că nativii zodiei Berbec intră într-o săptămână de protecție divină. Aceștia sunt apărați de însuși Sfântului Vasile.

Taur

Taurul va afla un adevăr foarte important cu marcaje directe asupra lui. Depinde doar de el cum va reacționa la aflarea adevărului.

Horoscop cu rune pentru saptamana 3-9 ianuarie
Horoscop cu rune pentru saptamana 3-9 ianuarie

Gemeni

În perioada 3-9 ianuarie 2022, Gemenii sunt pe punctul de a începe o viață nouă, iar posibilitățile sunt nelimitate. Săptămâna vine cu revigorare pe toate planurile, mai ales pe cel financiar.

Rac

Racoo încă au rămas cu tensiuni de anul trecut. Susțin o mică bătălie, și vor repurta o victorie mică, destul de însemnată însă pentru moral.

Leu

Cineva care se gândește intens la ei, le va trimite un cadou. Acest cadou îi va ajuta să-și recapete încrederea în sine.

Fecioară

Fecioarele au simbolul dragostei parcă cris în frunte, cel puțin în această perioadă. Apare la orizont ceva nou, fierbinte, sentimental, care îi va arunca într-un vis frumos.

Balanță

Nativii Balanță sunt destul de agitați în această perioadă. S-ar putea să se implice singuri într-o luptă crâncenă, fie la locul de muncă, fie chiar în familie. Trebuie să se calmeze și să revină la sentimente mai bune.

Scorpion

Scorpionul are două oportunități de bun augur. Mutare din casă sau de la job. Cu siguranță vor alege din două, ce e mai bun pentru ei și familia lor.

Săgetător

Vin vești bune pentru Săgetători. Aceștia ar putea primi chiar și o sumă destul de importantă de bani sau chiar o majorare salarială, care să le rotunjească bine veniturile.

Capricorn

Nativilor născuți sub semnul zodiacal al Capricornului le este recomandat să lase la o parte toate grijile, problemele și tot ce este legat de trecut. Vor avea un an bun, plin cu de toate.

Vărsător

Vărsătorul se înconjoară de o aură de mister. Apropiații nu au nicio idee despre ce au de gând să facă, așa că vor suprinde plăcut pe toată lumea.

Pești

Peștii pornesc cam nesiguri anul 2022. Nu știu la ce să se aștepte, iar lista de anulnou nici nu s-au mai sinchisit să o completeze. Vor să fie luați prin surprindere și așa se va întâmpla.

Urmăriți Impact.ro și pe