Horoscop rune Mihai Voropchievici, săptămâna 8-14 martie. Care este cea mai favorizată zodie

Iancu Andreea 08.03.2021, 08:05
Horoscop rune Mihai Voropchievici, săptămâna 8-14 martie. Care este cea mai favorizată zodie

Află în horoscop rune pentru săptămâna 8-14 martie, ce anunță numerologul Mihai Voropchievici pentru nativii din zodiac. Astrele sunt favorabile pentru majoritatea zodiilor, care primesc vești extraordinare, dar și sfaturi care să le îmbunătățească situația.

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Ce se anunță în săptămâna 8-14 martie pentru nativi

Mihai Voropchievici a prezentat în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3 ce previziuni astrale aduce horoscop rune pentru săptămâna ce urmează. În timp ce o parte dintre nativi se bucură de succes pe plan financiar, o alta are nevoie de mai multă deschidere și dialog față de cei din jur. Se anunță zile interesante pentru fiecare zodie în parte.

Zodia Berbec 

Horoscopul de săptămâna ce urmează invită nativul Berbec să lase deoparte grijile trecutului. Astfel, se va ușura de bagajul anterior și va putea să se bucure de zilele ce urmează.

Zodia Taur

Taurii își doresc o viață nouă, iar luna martie le poate oferi această șansă. Nativii au parte de multă bucurie, în special în această săptămână.

Zodia Gemeni

Chiar dacă Gemenii se confruntă cu o serie de probleme în viața lor, este momentul să întorci foaia și să schimbi modul în care le abordezi.

Zodia Rac

Săptămâna următoare se anunță una a schimbărilor în cadrul căminului, fapt valabil și în perioada următoare, când te-ai putea confrunta cu schimbări semnificative. Gândurile pozitive îți vor aduce și reușite.

Zodia Leu

Cea de-a doua săptămână a lunii martie este una extrem de fertilă și îmbelșugată pentru Lei. Nativii pot descoperi că visele lor încep să prindă contur în realitate.

Zodia Fecioară

În ciuda faptului că ar putea apărea schimbări la job sau în cadrul locuinței, Fecioarele vor reacționa bine și se vor bucura de noul aspect al vieții lor.

Horoscop rune Mihai Voropchievici
Horoscop rune Mihai Voropchievici

Zodia Balanță

Nativii trebuie să fie atenți la vocea lor, pe care e cazul să o menajeze în această perioadă. Cuvintele sunt esențiale doar în anumite momente și tu vei stabili care sunt acelea.

Zodia Scorpion

Această săptămână îi pune pe Scorpioni în fața unei situații inedite. Nativii au ocazia de a-și consolida poziția acasă, dar și la serviciu. Câștigul va apărea după ce ați stabilit regulile jocului.

Zodia Săgetător

Dincolo de protecția oferită de divinitate, nativul Săgetător are în săptămâna ce urmează și protecție împotriva oricărui aspect negativ al vieții sale.

Zodia Capricorn

Comunicarea este cheia pentru Capricorn în horoscop rune prezentat de Mihai Voropchievici. Un mesaj foarte important ar putea să îți schimbe viața.

Zodia Vărsător

Orice problemă își va găsi rezolvarea, însă numai dacă ascultați de sfaturile primite. În cazul în care alegeți să nu discutați despre ce vă frământă, cei din jur nu vă pot oferi o mână de ajutor.

Zodia Pești

Cadourile, surprizele și chiar banii se anunță pe întreaga durată a săptămânii următoare. Chiar dacă ai fost dezamăgit de o persoană pentru că a omis să îți trimită un cadou, acum e momentul să te bucuri de el.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...