Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 25-31 ianuarie. Două zodii fac schimbări majore în viața lor

Andreea Bisinicu 24.01.2021, 15:07
Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 25-31 ianuarie. Două zodii fac schimbări majore în viața lor

Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 25-31 ianuarie. Două zodii fac schimbări majore în viața lor. Săptămâna următoare vine cu multe surprize pentru unii dintre nativi. Cine sunt norocoșii care vor avea parte de surpriza vieții lor. Runele numerologului Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii de la Antena 3, cine sunt nativii care vor avea parte de cel mai mare noroc în perioada următoare.

Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 25-31 ianuarie

Berbec

Berbecii se vor bucura foarte mult de compania partenerilor de viață. Săptămâna 25-31 ianuarie se concentrează doar pe iubire, cadouri, bucurii, tachinări și împăcări duioase. Bucură-te de momentele astea.

Taur

Pentru nativii acestei zodii, săptămâna 25-31 ianuarie vine cu vești excelente. Indiferent dacă lucrezi la un proiect pe care doreai să-l faci demult, plănuiești o călătorie de care trebuia să te bucuri anul trecut sau primești o mărire de salariu, un lucru este cert: astrele sunt de partea ta, zic runele, iar toate visele sunt pe cale să ți se îndeplinească.

Gemeni

Runele spun că, în săptămâna 25-31 ianuarie, s-ar putea ca nativii Gemeni să întâlnească pe cineva. Da, un posibil partener de viață care îi va face să se îndrăgostească. Dragostea plutește în aer pentru voi, așa că ar fi bine să fiți pregătiți.

Rac

Cei din zodia Rac vor avea parte de multă comunicare, spun runele, în săptămâna 25-31 ianuarie. Fie așteaptă o veste mare, fie iau legătura cu prieteni vechi din copilărie sau vreun fost partener te vrea înapoi în viața sa, cert este că ar fi bine să te aștepți ca mulți oameni să te caute în zilele următoare.

Ce surprize pregatesc runele pentru cele 12 zodii
Ce surprize pregatesc runele pentru cele 12 zodii

Leu

Nativul din zodia Leu are foarte multe probleme pe cap, spun runele, dar acest lucru trebuie să dispară. Săptămâna 25-31 ianuarie îți oferă o pauză de la toate problemele zilnice. Du-te la munte, sună-ți prietenii cei mai buni, îmbrățișează-ți animalul de companie, urmărește un serial bun. Fă orice ai nevoie pentru a te relaxa, acum vei avea ocazia.

Fecioară

Unii dintre nativii zodiei Fecioară sunt pe cale să își schimbe locul de muncă. Alții se mută în casă nouă. Ai răbdare, studiază foarte bine oportunitățile înainte de a lua o decizie atât de importantă.

Balanță

Răbdarea este o virtute, așa ar spune nativii Balanță. Cei din zodia dreptății trebuie să pună în practică această zicală. Cu răbdarea treci marea, iar lucrurile la care lucrezi de atâta timp îți vor aduce multe satisfacții. Ai puțină răbdare, dragă Balanță, și vei vedea că totul va decurge exact așa cum trebuie.

Scorpion

Nicio zi de liniște pentru această zodie. Nativii din Scorpion sunt foarte agitați în săptămâna 25-31 ianuarie. Se anunță câteva certuri cu persoanele iubite, probleme la locul de muncă, dispute și discuții în contradictoriu. Respiră și totul va fi bine. Trebuie să rezolvi totul la calm, fără nervi.

Varsatorii mediteaza si cauta ajutor divin pentru a scapa de problemele care ii macina
Varsatorii mediteaza si cauta ajutor divin pentru a scapa de problemele care ii macina

Săgetător

Ei sunt nativii cu stele în frunte. Pentru cei din zodia Săgetătorului, runele le-au pregătit numai câștiguri, în săptămâna 25-31 ianuarie. Aici nu ne referim numai la situația financiară, care este una foarte bună, ci la toate aspectele vieții voastre. Stați bine și cu dragostea, și cu banii, și cu jobul.

Capricorn

Nativii din zodia Capricorn vor avea foarte mult de lucrat în săptămâna 25-31 ianuarie: deadline-uri de respectat, proiecte de prezentat, contracte de finalizat și semnat. Nu ai timp să respiri, zilele următoare vor fi numai despre serviciu.

Vărsător

Cei din zodia Vărsător vor avea parte de multe îndoieli în perioada următoare. În schimb, nativii aceștia au făcut pace cu forța divină și apelează la meditație și introspecție. Runele spun că multe răspunsuri vor veni către cei care pun întrebările corecte.

Pești

Nativii zodiei Pești fac ei ce fac și obțin ceea ce își doresc cel mai mult. Runele sunt de partea lor în săptămâna 25-31 ianuarie.

Urmăriți Impact.ro și pe