Horoscop rune 26 octombrie – 1 noiembrie 2020. Mihai Voropchievici are vești geniale despre Scorpioni, care vor primi multe cadouri neașteptate. Ce spune despre celelalte zodii

Stan Filon / 25.10.2020, 12:32
Horoscop rune 26 octombrie – 1 noiembrie 2020. Mihai Voropchievici are vești geniale despre Scorpioni, care vor primi multe cadouri neașteptate. Ce spune despre celelalte zodii

Mihai Voropchievici a adus horoscopul cu rune pentru săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie 2020. Celebrul numerologul a prezentat la emisiunea “Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, ultimele detalii aduse de horoscopul runelor pentru săptămâna viitoare. Vin vești proaste pentru două zodii, care au parte de certuri și scandaluri, dar din fericire totul se va rezolva.

Așa arată horoscopul cu rune al lui Mihai Voropchievici pentru săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie 2020

Berbec

A venit vremea ca Berbecul să arate că este capabil. Nativul născut sub semnul zodiacal al Berbecului trebuie să-și asume rolul de lider, dar trebuie să se facă foarte bine înțeles, ca oamenii să-l urmeze și să îl susțină în demersurile sale. Este timpul să vă consolidați poziția în familie și societate.

Taur

Pentru nativul Taur se anunță schimbări majore. Acesta ori se hotărăște să-și schimbe job-ul sau poate chiar profesia. În plus, este posibil să vrea să schibe și decorul, așa că este posibil să-și vândă casa veche și să-și caute o nouă locuință.

Horoscop cu rune Mihai Voropchievici saptamana 26 octombrie - 1 noiembrie
Horoscop cu rune Mihai Voropchievici saptamana 26 octombrie – 1 noiembrie

Gemeni

Gemenii se îndrăgostesc iremediabil. Trebuie să vă ponderați puțin sentimentele și să gândiți, înainte de a vă arunca cu capul înainte. Alegeți cu mintea, nu numai cu inima că s-ar putea să vă coste!

Rac

Racul are ceva probleme, dar toate se vor rezolva după o discușie serioasă cu membrii familiei sale. Va fi un fel de consiliu, în care fiecare va spune exact ce vrea să facă, dar se va ajunge la un compromis.

Leu

Leu a învățat din greșelile trecutului, așa că își face planurile în secret. Nimeni nu știe ce vrea să facă și nu va vorbi despre asta decât atunci când va fi sigur 100% că planul va funcționa.

Fecioară

Se anunță schimbări masive în casă, în familie. Trebuie să fie pregătită și ea nu prea e pregătită pentru schimbări, se panichează când trebuie să facă o schimbare și vine ceva neprevăzut. Vestea  bună este că luați decizii bune și sub presiune!

Balanța

Balanța va avea parte de o mică dispută, adusă de simbolul uraganului. Trebuie să susțină o mică bătălie, dar se rezolvă totul cu bine, dacă veți rămâne calm.

Scorpion

Scorpionii devin aproape vedete. Oamenii vor să stea lângă ei, să-i asculte, să-i consulte. Mai mult, veți primi cadouri și o atenție de care nu prea v-ași mai bucurat de ceva vreme.

Săgetător

Vin vești bune pentru Săgetători, aduse de simbolul fertilității și al belșugului. Luni încep să vi se îndeplinească visele pe care vi le doriți demult, iar afacerile parcă rimesc un imbold divin.

Capricorn

Ați dat lovitura la cutia cu bunătăți. Se produce un salt calitativ, rapid în existența voastră. Au fost nemulțumiți de multă muncă și bani puțini și acum vin lucruri bune pe toate planurile, așa că fiți pregătiți.

Vărsător

Vărsătorul va fi implicat într-o mică disută, dar nici nu va începe bine, că o veți și câștiga, mai ales că veți aduce argumente foarte puternice, care vor demonta orice scenariu.

Pești

Peștii vor fi mai mult pe drumuri. Fie că în scop personal sau de serviciu, aceștia vor parcurge distanțe considerabile, dar vor fi foarte mulțumiși la final. Fie învață lucruri noi și foarte utile, fie câștigă o sumă frumoasă de bani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI