Horoscop rune 19-25 septembrie 2022. Numerologul Mihai Voropchievici anunță vești importante pentru Capricorni

Anca Manolica 19.09.2022, 07:00
Horoscop rune 19-25 septembrie 2022. Numerologul Mihai Voropchievici anunță vești importante pentru Capricorni

Horoscop rune 19-25 septembrie 2022, făcut de Mihai Voropchievici. Principalele previziuni astrale pentru toate cele 12 zodii au fost realizate de celebrul specialist în astrologie și numerologie. Iată ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte. Cine sunt cei mai norocoși nativi ai acestei săptămâni și cine sunt cei care vor trece prin anumite cumpene!

Horoscop rune 19-25 septembrie 2022

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat darurile runelor pentru cele 12 semne zodiacale în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de la Antena 3. Iată care sunt predicțiile astrelor pentru săptămâna viitoare:

Berbec – Acești nativi îl au pe Wunjom motiv pentru care vor avea în săptămâna care vine reuşite pe toate planurile.

Taur – Nativii din zodia Taur sunt pregătiți să susţină o bătălie importantă. Chiar dacă sunt ceva mai nervoși, Runa îi sfătuiește să își păstreze calmul.

Gemeni – Gemenii au parte de multă fertilitate şi belşug în săptămâna care urmează. Nu peste foarte mult timp, visele lor se vor îndeplini, în sfârșit.

Horoscop rune 19-25 septembrie 2022. Rac – Nativii acestei zodii nu ar trebui să forțeze prea mult mâna norocului. Norocul îi iubeşte mai degrabă pe cei răbdători. Săptămâna va aduce multe surprize plăcute pentru Raci.

Leu – Leii ar trebui să se pregătească pentru o serie de schimbări majore în viitorul nu foarte îndepărtat.

Horoscop rune 19-25 septembrie 2022, cu Mihai Voropchievici
Horoscop rune 19-25 septembrie 2022, cu Mihai Voropchievici

Capricornii urmează să afle niște vești foarte importante

Fecioară – Nativii din zodia Fecioară ar fi trebuit să îşi consolideze poziţia. „Nu au făcut nimic şi nu s-au ţinut de cuvânt. Să facă acelaşi lucru în această săptămână.”, spune numerologul Mihai Voropchievici

Balanţă – Balanțele stau pe o fâșie de gheață extrem de subțire care riscă în orice moment să se spargă. Atenție la ceea ce ar putea ănsemna acest lucru!

Horoscop rune 19-25 septembrie 2022. Scorpion – Acești nativi sunt pe cale de a face o schimbare extrem de importantă în viața lor. Fie că este vorba despre un nou loc de muncă, fie despre o mutare din casă.

Săgetător – Săgetătorii au o săptămână de mesaje.

CapricornNativii din zodia Capricorn urmează să afle un adevăr extrem de important care le-ar putea schimba viața pentru totdeauna.  care le va marca viaţa.

Vărsător – Vărsătorii primesc o serie de veşti bune şi un cadou surpriză sau o sumă importantă de bani.

Horoscop rune 19-25 septembrie 2022. Peşti – Nativii Pești vor avea și ei o mică bătălie. Dar o vor câștiga!

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...