Horoscop rune 17-23 ianuarie 2022. O zodie are parte de protecţie divină, e apărată de tot ce-i rău

Badea Violeta 17.01.2022, 13:01
Horoscop rune 17-23 ianuarie 2022. O zodie are parte de protecţie divină, e apărată de tot ce-i rău

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit ce surprize au pregătit runele pentru toate cele 12 zodii. Perioada 17 – 23 ianuarie 2022 se anunță a fi una plină de evenimente neașteptate pentru anumiți nativi. O zodie are parte de protecţie divină și va depăși cu bine toate obstacolele care apar. Iată despre ce nativ este vorba!

Horoscop săptămânal 17 – 23 ianuarie 2022

În săptămâna 17 – 23 ianuarie 2022, mai mulți nativi vor trece prin tot felul de situații. Cu ajutorul darului runelor, specialistul Mihai Voropchievici a prezentat în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3 ce anume îți este destinat în această perioadă. Află ce te așteaptă în funcție de semnul tău zodiacal.

Berbec

Berbecii par lipsiți de noroc în această săptămână. Ei se vor confrunta cu mai multe probleme la locul de muncă. Astfel, nativii trebuie să se concentreze foarte mult pentru a finaliza proiectele la timp.

Taur

Cei născuți sub acest semn zodiacal vor avea parte de câteva schimbări benefice. Pot primi o mărire sau o ofertă avantajoasă. Astrele le recomandă să profite de această oportunitate, fiindcă nu se vor mai întâlni prea curând cu o astfel de ocazie.

Gemeni

Inspirația de care dai dovadă în această perioadă te va ajuta la atingerea obiectivelor pe care ți le-ai propus. Vei avea tot norocul de partea ta și te vei bucura de aprecierea celorlalți. Nu ezita să te implici în proiecte ambițioase pentru că vei fi susținut.

Rac

Racii traversează o perioadă extraordinară din toate punctele de vedere. Ei o să primească vești foarte bune, o să aibă parte de belșug și fertilitate, iar cele mai importante dorințe o să fie îndeplinite.

Leu

Cei născuți sub semnul zodiacal al Leului nu vor fi lipsiți de griji în această perioadă. Aceștia ar putea avea parte de anumite conflicte cu persoane importante din viața lor.

Horoscop rune
Horoscop rune

Fecioară

Fecioarele ar trebui să acorde o mai mare importanță sănătății lor. Acestea sunt sfătuite să fie atente la anumite simptome și să ceară ajutorul medicilor dacă este cazul. Stresul de la locul de muncă îşi pune amprenta direct asupra organismului tău.

Balanță

Săptămâna aceasta vine cu noi provocări pentru nativii zodiei Balanță. Acestea trebuie să dea dovadă de forță, putere și tărie. Doar așa vor putea trece cu bine peste această perioadă dificilă.

Scorpion

Scorpionii vor cunoaște o persoană specială în această săptămână. Poate fi vorba chiar de dragostea vieții lor. Acești nativi visează de mult să-și întâlnească jumătatea, așa că acum a venit momentul.

Săgetător

Nativii zodiei Săgetător vor afla un un anumit lucru care-i va bulversa. Vor trăi o dezamăgire pe care nu o vor uita niciodată. Nu ezita sa vorbești cu prietenii sau cu familia despre ceea ce te frământă.

Capricorn

Capricornii întâmpină probleme în sectorul relațiilor. Este posibil să închei un capitol din viața ta personală sau chiar profesională.

Vărsător

Acești nativi trec prin momente dificile pe plan financiar. Cheltuielile din luna decembrie i-au adus pe aceștia la sapă de lemn. Astrele spun că Vărsătorii trebuie să fie foarte atenți de la cine vor împrumuta bani.

Pești

Nativii născuți sub semnul zodiacal al Peștilor se pot aștepta la propuneri neașteptate în carieră. Aceștia ar putea avansa.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...