Horoscop pentru joi, 17 martie. Nativii Gemeni au mult de muncă. Ce îi aşteaptă pe Raci

Astrolog Roxana Lușneac 16.03.2022, 20:15
Horoscop pentru joi, 17 martie. Nativii Gemeni au mult de muncă. Ce îi aşteaptă pe Raci

Ziua de joi, 17 martie, vine cu noi vești din partea astrelor. Previziunile pentru această zi a săptămânii se anunță unele care aduc schimbări în viețile unora dintre nativi. În timp ce Gemenii sunt nevoiți să își concentreze eforturile la locul de muncă, Racii ar trebui să își canalizeze energia către propriile lor probleme și planuri. Chiar și așa, pentru a aduce un plus de noroc în viața ta, poți apela la culorile norocoase auriu și crem și la numerele care îți sporesc șansele de reușită 1, 10, 20, 35, 36, 40.

Horoscop joi, 17 martie. Ce anunță astrele pentru această zi

Berbec

Încă de dimineață este bine să îți stabilești o listă cu treburile pe care le ai de făcut în decursul zilei. Încearcă să rămâi în grafic, pentru că altfel nu vei reuși să termini totul așa cum îți dorești. din fericire, în partea a doua a zilei energia Lunii te ajută să te simți mai relaxat.

Taur

Este posibil să petreci destul de mult timp pe rețelele de socializare astăzi sau să citești nu mai mult despre subiectele care te ajută să evoluezi. Vibrațiile actuale îți ajută creierul să fie creativ, așadar nu ezitați să iei notițe pentru a nu uita o idee bună.

Gemeni

Este posibil ca vibrațiile zilei de astăzi să îți aducă foarte multă muncă, iar asta cumva îți poate sta în drum pentru a te ocupa de propriile tale treburi. În partea a doua zilei te pot concentra mai mult asupra sectorului ce ține de casă și familie.

Rac

Încă de dimineață poți simțit cum anumite persoane nu au tocmai o bună dispoziție, dar asta nu trebuie să te afecteze. Încearcă să rămâi organizat în treburi pe care le ai de făcut și să nu te implici prea mult în discuțiile care nu te implică într-un mod direct.

Leu

Astăzi te poți simți destul de inspirat de noutăți așa încât să hotărăști să investești mai mult în transformarea ta personală. Aspectele actuale îți dau o doză de optimism, ceea ce te face să te gândești următoarele obiective pe care le ai pentru viitor.

Fecioară

Aspectele zilei de astăzi îți dau energie pozitivă, iar asta te ajută să să te simți optimist în ceea ce ține de aspectul unei călătorii sau a unui drum pe care urmează să îl faci în următoarea perioadă de timp. Dacă în ultima perioadă ai avut probleme cu somnul, nu trebuie să ai prea multe așteptări de la această seară cu luna plină.

Horoscop joi, 17 martie
Horoscop joi, 17 martie

Balanță

Cea mai bună modalitate de a reuși să aduci din nou un echilibru în viața ta este să te ocupi de rutina ta zilnică încă de dimineață. Vibrațiile zilei actuale te ajută pui frumos în tot ceea ce atingi și chiar să îți atragi sentimente frumoase de recunoștință pentru tot ceea ce ai.

Scorpion

Cei dragi sau colegii se gândesc mai mult la tine sau te ajută cu niște favoruri încă de dimineață, iar asta te face să te simți bine. Luna plină din această seară activează elementele din casa 11-a, a imaginii tale personale și a câștigurilor pe care le obții.

Săgetător

Vibrațiile zilei de astăzi sunt foarte ridicate datorită luni pline din această seară. Având în vedere că totul se poate inflama mai ușor, încearcă să nu iei asupra ta probleme ale celorlalți care nu îți aparțin în mod direct. Folosește-ti timpul pentru a-ți revizui ambițiile profesionale.

Capricorn

Planeta filozofiei de viață, Jupiter, te ghidează astăzi să dai cele mai bune sfaturi celor din jurul tău. Luna plină este în plină desfășurare pe cer, iar vibrațiile ei te vor ajuta să te conectezi mai bine cu tot ce te înconjoară, dar și cu partea spirituală.

Vărsător

Ziua de astăzi poate fi destul de intensă pentru tine, iar lună plină activează  sectorul hărții legat de transformarea personală prin care treci. Ai nevoie să găsești un echilibru între gândurile și emoțiile tale, pentru că doar așa vei reuși să lași în urma acei oameni sau situații care nu te ajută să evoluezi.

Pești

Astăzi este posibil să te simți foarte iubit sau binecuvântat datorită faptului că Luna face un aspect cu marea planetă benefică Jupiter. lună plină de astăzi te poate ajuta să vezi lucrurile așa cum sunt în partea a doua a zilei, bazandu-te pe logică.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...