Horoscop, pentru 25-31 mai 2020, cu Mihai Voropchievici. Leii dau lovitura

Diana Radu 24.05.2020, 12:42
Horoscop, pentru 25-31 mai 2020, cu Mihai Voropchievici. Leii dau lovitura

Cunoscutul numerolog, Mihai Voropchievici, a prezentat în cadrul emisiunii “Adevăruri ascunse”, de pe Antena 3, previziunile pentru săptămâna 25-31 mai. Potrivit acestuia astrele vin cu multe schimbări impoartante pentru nativi.

Horoscop, pentru 25-31 mai 2020, cu Mihai Voropchievici

Berbec

Persoanele născute sub acest semn zodiacal au parte de o săptămână plină cu certitudini. Nativii se simt mai încrezători ca niciodată în propriile forțe. În plus, astrele prevăd faptul că o persoană specială se va gândi la tine ți îți va trimite un cadou.

Taur

Nativii zodiei Taur nutresc gânduri mărețe de călătorii și tot ceea ce își doresc este o vacanță bine meritată. Nu mai e mult până departe. Însă, momentan va trebuie să te concentrezi pe muncă pentru a face treburile cât mai bine.

Gemeni

Gemenii traversează o perioadă de panică în care simt că au pirdut controlul. Drept urmare vor avea tendința de a da telefoane peste telefoane pentru a se pune la curent cu tot ceea ce au ratat. Poate nu ar strica să te relaxezi câteva activități plăcute.

Rac

Nativii zodiei Rac sunt irascibili și puși pe harță. Aceștia se vor lega de orice motiv pentru a provoca o ceartă. Sfatul astrologilor este să vă calmați și să evitați interacțiunile sociale pentru o perioadă. Canalizati-vă energia negativă spre exterior fără a-i răni pe alții.

Leu

Leii dau lovitura! Nativii fac un salt semnificativ în existența lor care le va schimba radical viața în bine. Poate fi vorba de o promovare sau poate de un nou job. Oricare ar fi saltul, Leii au motiv întemeiat de a sărbători.

horoscop, 25-31 mai, astrologi, previziuni
Horoscop, pentru 25-31 mai 2020, cu Mihai Voropchievici

Fecioară

Nativii acestei zodii merg pe o poșghiță de gheață care se poate crăpa oricând din cauza comportamentului lor. Fecioarele sunt puse pe ceartă și pot strica tot ceea ce au construit dacă nu sunt atente.

Balanță

Vești bune pentru acești nativi! Balanțele primesc un cadou neașteptat din partea unei persoane dragi care constă într-o sumă de bani. Sfatul astrologilor este să fiți chibzuiți și să investiți banii, în loc să-i cheltuiți.

Scorpion

Scorpionii beneficiază de protecție divină, ceea ce înseamnă că vor reuși în sfârșit să obțină ce vor. Pe plan profesional, nativii se vor bucura de prosperitate. În ceea ce privește dragostea, e posibil ca nativii să-și întâlnească jumătatea.

Săgetător

Nativii acestei zodii au mintea plină de întrebări la care nu reușesc să obțină răspunsuri satisfăcătoare. Poate nu ar trebui să-ți bați atât de mult capul. Toate răspunsurile vor veni la timpul lor fără să le cauți cu atâta disperare.

Capricorn

Vești bune pentru Capricorni! Nativii întâlnesc, în sfârșit, acea persoană specială care-i completează perfect și care-i învață să iubească din nou. Bucurăte de tot ce ți se întâmplă și lasă dragostea să-ți inunde inima.

Vărsător

Vărsătorii trec printr-o schimbare, asta pentru au nevoie de una în viața lor. Nativii se vor muta într-o casă nouă sau își vor schimba locul de muncă. Oricare va fi schimbarea va fi una binevenită care le va deschide nativilor noi orizonturi.

Pești

Persoanele născute sub acest semn zodiacal trebuie să muncească din greu pentru a-și consolida poziția socială. Nativii vor să fie văzuți și auziți, însă vor ca oamenii să rămână cu impresie bună despre ei și despre ceea ce pot face.

Urmăriți Impact.ro și pe