Horoscop pe toată săptămâna 24 februarie – 1 martie. Balanțele trăiesc momente tensionate

Diana Radu 21.02.2020, 10:48
Horoscop pe toată săptămâna 24 februarie – 1 martie. Balanțele trăiesc momente tensionate

Astrologii au prezentat horoscopul pentru intervalul 24 februarie – 1 martie, iar potrivit acestora toți nativii vor trece printr-o tranziție astrologică. Mai mult, alinierea planetelor vine cu multe surprize, dar și cu situații neașteptate. Iată ce ți-au pregătit astrele în intervalul specificat, dar și care sunt sfaturile astrologilor pentru fiecare zodie în parte!

Horoscop pe toată săptămâna 24 februarie – 1 martie

Specialiștii în numerologie și astrologie prevăd pentru săptămâna 24 februarie – 1 martie multă energie și o puternică dorință a nativilor de a-și atinge țelurile. Weekend-ul ar putea veni cu câteva momente tensionate pentru unii nativi, însă în rest lucrurile se vor așeza. Află din materialul de mai jos care sunt previziunile astrelor.

24 februarie - 1 martie, astre, astrologi
Ce prevăd astrele pentru intervalul 24 februarie – 1 martie

Horoscop Berbec

Persoanele născute sub acest semn zodiacal se vor simți lipsiți de energie luni, însă imediat ce Luna le va traversa semnul lucrurile vor reveni la normal. Astfel, de joi ambiția și determinarea va fi de partea nativilor și-i va ajuta să-și ducă la bun sfârșit planurile. La locul de muncă berbecii se vor bucura de aprecierea șefilor, iar în weekend se vor relaxa alături de persoana iubită.

Horoscop Taur

Astrele nu prevăd un început bun de săptămână nici pentru tauri. Drept urmare, astrologii îi sfătuiesc pe acești nativi să încerce să evite discuțiile în contradictoriu sau conflictele. În plan profesional se întrevăd șanse pentru nativii care-și doresc să facă o schimbare de direcție. În weekend, Luna va intra în semnul lor zodiacal, ceea ce le va oferi nativilor foarte multă energie. De asemenea, spre final de săptămână nativii vor petrece timp de calitate cu familia.

Horoscop Gemeni

Gemenii vor înlătura oamenii toxici din viața lor. Pe plan profesional se întrevăd vești bune pentru acești nativi, aceștia au șansa de a-și împlini un vis mai vechi. În acest sens, vor beneficia de sprijin financiar din partea unei persoane de încredere. Nativii își vor petrece weekend-ul odihnindu-se.

Horoscop Rac

Racii sunt mai hotărâți ca niciodată să obțină ceea ce își doresc și nu se vor opri până nu vor reuși. În plus, vor fi motivați și din punct de vedere financiar, deoarece reușitele le-ar putea aduce o sumă frumoasă de bani. În weekend vor petrece clipe de calitate alături de prieteni în compania cărora se vor distra și se vor relaxa.

Horoscop Leu

Leii își vor dedica timpul acumulării unor noi informații care le va aduce postul mult dorit. Pe plan sentimental, lucrurile se vor detensiona, cu ocazia Dragobetelor, atunci când veți petrece clipe romantice împreună. În weekend oboseala și-ar putea spune cuvântul și se recomandă mai multă odihnă și evitarea activităților solicitante fizic.

Horoscop Fecioară

În prima parte a intervalului 24 februarie – 1 martie, nativii își vor canaliza toată energia către sectorul financiar. În acest sens, vor munci pentru a obține o colaborare demult visată. Pe plan sentimental, tensiunea va ajunge la cote maxime. Sfatul astrologilor pentru acești nativi este să-și canalizeze energia în scop constructiv pentru a reaprinde flacăra.

Horoscop Balanță

Săptămâna va începe greu și pentru balanțe. Nativii se vor simți mai obosiți decât de obicei, de aceea sfatul astrologilor este să aibă grijă de ei și să evite să se implice în sarcini istovitoare. În weekend, nativii vor reuși să scape de toată tensiunea acumulată pe parcursul săptămânii cu ajutorul partenerului de cuplu.

Horoscop Scorpion

Sfatul astrologilor pentru scorpioni este să preocupe în primul rând de starea lor de sănătate și să acorde mai multă importanță odihnei. La locul de muncă situația se poate tensiona și nativii pot avea parte de sarcini și activități acaparante, de natură să-i facă să-și regândească traiectoria. În weekend se întrevăd momente frumoase în cuplu.

Horoscop Săgetător

Pentru săgetători se întrevăd divergențe în familie, deoarece planurile voastre de viitor nu sunt pe placul părinților. Pe plan profesional vor apărea schimbări semnificative, iar în weekend nativii găsesc în sfârșit timp și pentru vechile lor pasiuni, dar și pentru o plimbare în natură.

Horoscop Capricorn

Tensiuni se anunță și pentru capricorni. Nativii vor traversa momente tensionate atât la locul de muncă cât și în familie. Sfatul astrologilor pentru acești nativi este să-și păstreze calmul și să fie mai înțelegători. În weekend, nativii vor petrece timp în compania propriei persoane meditând.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii se vor confrunta cu mai multe probleme în plan financiar, printre care achitarea unor facturi, taxe și impozite uitate. Sfatul astrologilor este să încercați să țineți o evidență pe hârtie a tuturor cheltuielilor, deoarece așa pot gestiona mai bine situația.

Horoscop Pești

Peștii sunt printre singurele zodii care vor începe săptămâna într-un mod excepțional. Vor fi plini de energie și entuziasm, astfel toate lucrurile le vor ieși după bunul plac. În weekend, nativii vor petrece timp de calitate în compania celor mai buni prieteni.

Urmăriți Impact.ro și pe