Horoscop octombrie 2020. Schimbări pentru majoritatea zodiilor aduse de Luna Nouă

Mirabela Vasile 18.09.2020, 08:57
Horoscop octombrie 2020. Schimbări pentru majoritatea zodiilor aduse de Luna Nouă

Horoscop octombrie 2020. Se prevestesc schimbări importante aproape pentru toate zodiile, toamna aceasta. Totul se datorează faptului că pe 13 octombrie avem Lună Nouă. Nativii zodiilor sunt atenționați să aibă grijă la familie, bani dar și sănătate. Iată care sunt previziunile astrale pentru zodia ta:

Horoscop octombrie 2020. Iată zodia care va avea o relație amoroasă

Berbec
Vei avea nevoia să ai conversații independente, dezbateri dar și un mentor care să participe la asta. Mediul în care lucrezi e unul plăcut. Veți face excese când vine vorba de alimente și băuturi. Spre sfârșitul lunii, o relație amoroasă își va face prezența. La jumătatea lunii mintea ta pătrunde în adevăruri spirituale și profunde.

Taur
Ești ingenios și productiv, iar lucrurile acestea sunt testate la locul de muncă. Se dublează și capacitatea de muncă. De asemenea, trebuie să fii atent la oportunitățile care îți apar în cale. La jumătatea lunii poți începe proiecte noi. Tot atunci, ai comunicări intense și relații noi. Spre sfârșitul lunii aveți parte de lucruri spirituale în carieră și vă rezolvați o problemă personală.

Gemeni
Este o lună plină de joc. Schimbi aspectul casei, iar după Luna nouă începi proiecte creative. La jumătatea lunii te afunzi în muncă mentală și ești atent la detalii. Se iau în considerare noi regimuri și diete. Poți începe un regim mai drastic. La sfârșitul lunii descoperi o problemă sentimentală.

Rac
Va fi o lună plină. Vei avea parte de mulți musafiri, convesații și dezbateri. Totodată te lovești de renovări și extinderi. Ai comunicări clare și bine gândite. Faci exces de mâncare și băutură. Problemele din familie încep să dispară. La jumătatea lunii poți începe un proiect legat de familie. Vreți să vă exprimați gândurile și să comunicați cu familia. La sfârșitul lunii intri în aspectele ascunse ale univesruluri.

Iata care sunt previziunile astrale pentru aceasta luna
Iata care sunt previziunile astrale pentru aceasta luna

Horoscop octombrie 2020. Zodia care  are probleme la muncă

Leu
Vei fi implicat creativ în toate proiectele și vei fi apreciat de ceilalți. Planurile de viitor devin mari și foarte extinse. La jumătatea lunii gândurile se îndreaptă spre frontul de acasă. Spre sfârșitul lunii trebuie să priviți mai realist la parteneri și relația cu ei. De asemenea, conștientizezi problemele legate de muncă și carieră.

Fecioară
Sunt atente pentru a calcula finanțele și valoarea de sine. Descoperi că poți funcționa mai eficient. Trebuie să pui deoparte niște finanțe, pentru a anticipa cheltuielile bruște. Căutările personale lasă loc pentru a atrage bunuri materiale, persoane dar și bani. Pot apărea oportunități financiare dar și cheltuieli excesive. Puteți începe un proiect de creștere a veniturilor. La sfârșitul lunii te gândești la aspectul tău fizic și iei o pauză de la viața cotidiană.

Balanță
Încep un nou ciclu astrologic cu o energie planetară. Vor fi în centrul atenției și vă spuneți gândurile. Toată luna vei avea noroc. Începi de asemenea proiecte creative noi. La jumătatea lunii vei reexamina valorile materiale și intelectuale. După 24 octombrie începi o nouă poveste de dragoste.

Scorpion
Ești plin de nervi și totul ar putea izbucni. Ai parte de lucruri vagi și neclare. Ești foarte iritat această perioadă. Trebuie să faci exerciții mentale și fizice pentru a ușura tensiunea. Din fericire ai un înger păzitor în această lună. La sfârșitul lunii ai parte de probleme familiare și descoperi un admirator secret.

Horoscop octombrie 2020. Această zodie va primi recompense însemnate

Săgetător
Îți urmărești cu sârguință obiectivul luna aceasta. Participi la activități de grup pentru a petrece timp cu prietenii. După Luna nouă începi un un proiect în sensul ăsta. Pe 22 vei începe să lucrezi cu subconștientul. Vei avea un interes mare pentru lucrurile mistice după data de 24. În ultimele zile ale lunii vei avea ieșiri romantice și poți avea o relație nouă.

Carpicorn
Trebuie să te gândești bine la ceea ce îți dorești. Vei avea parte de oportunități suplimentare și noroc. Trebuie să profitați. Veți primi recompense minunate până la sfârșitul lunii. După jumătatea lunii îți exprimi ideile și opiniile. Iluminarea e dată cu privire la un efort creativ sau romantic la sfârșitul lunii

Vărsător
Este timpul să urmați un nou curs de studiu și să faceți o călătorie în țări străine. Vreți să interacționați cu persoane necunoscute pentru a vă hrăni nevoia dea a crea schimbări sociale. După 13, veți lua măsuri în acest caz.Veți simți mai multă compasiune față de ceilalți. Probleme de familie pot apărea la sfârșitul lunii.

Pești
E momentul să urmăriți dorințele spirituale intuitive. Înaintezi cu omenirea spre un plan superior al existenței. Ai o energie planetară și urmărești intensiv viața ta. Poți părea retras față de alții. Investighezi orice are nevoie de un răspuns.

Urmăriți Impact.ro și pe