Horoscop noiembrie 2021. Zodia care se simte copleşită, are nevoie de ajutor

Ioana Bucur 15.10.2021, 11:29
Horoscop noiembrie 2021. Zodia care se simte copleşită, are nevoie de ajutor

Horoscop noiembrie 2021. Anul se apropie de final, însă astrele mai au planuri mari pentru toate cele 12 semne ale zodiacului. Află cine sunt nativii care se vor simți copleșiți în următoarele săptămâni și care vor ajunge, în cele din urmă, să apeleze la ajutorul altora pentru a-și pune ordine în viață.

Horoscop noiembrie 2021 – Berbec

Nativii Berbec se vor simți parcă mai bine ca oricând în propria piele. Sunt încrezători, plini de energie și nimic nu le poate sta în calea fericirii. Cu toate astea, astrele le recomandă să amâne luarea unor decizii importante pentru ultimele zile ale lunii noiembrie.

Luna plină și conjuncția din zodia Gemenilor nu vor aduce termeni favorabili. Această tranziție s-ar putea să vină cu vești noi pentru Berbeci.

Taur

Lucrurile nu au mers tocmai bine pentru Tauri, șirul de ghinion fiind provocat și susținut de Marte care a fost în poziție retrogradă încă de la începutul lunii septembrie.

Nu ar trebui să lase obstacolele întâmpinate în ultimele săptămâni să le afecteze încrederea în ei. Sezonul Săgetătorului le vor aduce un plus de energie și entuziasm.

Gemeni

Firi în general sociabile și prietenoase, nativii Gemeni vor avea probleme de comunicare în luna noiembrie. Luna nouă în Scorpion va avea efecte negative asupra lor, însă debutul sezonului Săgetătorului va fi un un nou început pentru ei.

Rac

În luna noiembrie, Racii trebuie să se lase ghidați de propria intuiție. Spre finalul lunii este posibil să ajungă să se simtă copleșiți de lista aparent interminabilă de lucruri pe care le au de rezolvat, însă există o soluție pentru orice problemă. Nu ar trebui să ezite să ceară ajutorul celor din jur.

Leu

Leii se vor simți presați de propria familie, în special în ultimele zile ale lui Mercur retrograd. Astrele îi sfătuiesc să se bazeze pe abilitatea de a-și păastra calmul în orice situație și să nu se lase doborâți de griji. Sfârșitul lunii noiembrie le va aduce multe vești bune.

Horoscop noiembrie 2021 – Fecioară

A venit momentul ca Fecioarele să facă pasul cel mare și să iasă din zona lor de confort. În următoarele săptămâni, vor fi tentați să fie mai retrași decât în mod normal, iar asta le va afecta relațiile. Luna noiembrie va sta sub semnul haosului pentru acești nativi.

Horoscop noiembrie 2021
Horoscop noiembrie 2021

Balanță

Nativii Balanță vor primi surprinzător de multe vești bune în noiembrie, mai ales pe plan sentimental. Venus, planeta care le guvernează semnul zodiacal, va intra în zodia Scorpionului, ceea ce le va aduce oportunități de a câștiga bani în plus.

Scorpion

Nu va fi o perioadă ușoară pentru cei născuți în zodia Scorpion. Primele zile ale lunii vor aduce situații dificile, schimbări nedorite pentru care vor fi obligați să se adapteze. Casa comunicării va fi și ea influențată spre sfârșitul acestei luni.

Săgetător

Pentru Săgetători, noiembrie va fi cea mai bună perioadă a anului. Se vor simți pregătiți să facă față oricărei provocări și li se vor oferi noi oportunități pe plan profesional.

Horoscop noiembrie 2021 – Capricorn

Capricornii vor simți că cedează, copleșiți de momentele dificile pe care le vor traversa. Astrele îi sfătuiesc să ceară ajutorul celor din jur atunci când simt că nu mai pot face față și să încerce să fie deschiși și să accepte ajutor atunci când au o problemă.

Vărsător

Primele două săptămâni ale lunii vor fi dificile pe plan emoțional pentru Vărsători. Acești nativi vor trebui să se mobilizeze și să se adapteze rapid schimbărilor majore din viața lor.

Pești

După un început stresant de lună, astrele le vor pregăti câteva surprize frumoase pe plan emoțional. Viața amoroasă a celor născuți în zodia Pești este pe cale să se schimbe.

Urmăriți Impact.ro și pe