Horoscop noiembrie 2020 pe zodii – Semne cu noroc și cu ghinion în această lună

Emanuela Pană 31.10.2020, 17:11
Horoscop noiembrie 2020 pe zodii – Semne cu noroc și cu ghinion în această lună

Influența astrologică se face simțită în fiecare lună nouă, astfel că nativii trebuie să fie atenți la familie, la bani, dar mai ales la sănătate. Anul 2020 a fost și pe plan astral unul extrem de agitat, astfel că multe zodii au trecut prin momente care le-au schimbat complet viața. În continuare, te invităm să descoperi ce ți-au pregătit astrele pentru ultima lună de toamnă.

Horoscop noiembrie 2020 pe zodii

Ultima lună de toamnă din acest an vine la pachet cu o suită de aspecte astrale și de modificări de sens de tranzit, iar cea cea mai importantă configurație astrală a lunii, în mod cert, conjuncția lui Jupiter cu Pluto din Capricorn, ale cărei efecte le vom simți mult timp de acum încolo.

„Evenimentul astrologic al lunii noiembrie 2020 este refacerea conjuncției Jupiter-Pluton în Capricorn, care încheie o serie de trei conjuncții cu efecte majore asupra întregului an 2020. Prima conjuncție a avut loc la 5 aprilie, cu ambele planete în mers direct; a doua conjuncție a avut loc la 30 iunie, cu ambele planete retrograde; în fine, a treia se perfectează în noiembrie, în data de 12.

Conjuncțiile dintre Jupiter și Pluton sunt asociate, între altele, cu marile molime, iar în prima jumătate a anului 2020 marchează perioadele în care numărul de îmbolnăviri a crescut, provocând schimbări sociale, economice și legislative. Prin urmare, luna noiembrie ar putea fi un examen final. Acum ar trebui să fim capabili să reacționăm mai matur, mai responsabil, mai eficient, pentru că am avut posibilitatea să înțelegem și să învățăm multe lucruri în perioada aprilie-octombrie“, notează eastrolog.ro.

Semne cu noroc și cu ghinion în această lună

Este momentul să asimilăm noi lecții. Ce se întâmplă cu zodiile în luna noiembrie? Cum ne influențează mișcarea planetelor și a stelelor în dragoste, bani, carieră și mai ales sănătate? Află chiar acum previziunile complete, în funcție de zidie.

Află ce ți-au pregătit astrele pentru ultima lună de toamnă a anului 2020
Află ce ți-au pregătit astrele pentru ultima lună de toamnă a anului 2020

Berbec

Ultima lună de toamnă vine la pachet cu numeroase schimbări pentru nativii acestei zodii, iar multe dintre ele nu par, inițial, favorabile. Totuși, chiar dacă vi se pare că toate planurile se duc pe Apa Sâmbetei, rețineți că tot rău-i spre bine.

Taur

Abilitățile pe plan profesional ale nativilor din zodia Taur vor fi testate temeinic în luna noiembrie. La capitolul sănătate lucrurile stau la ca la carte, iar pe plan sentimental vei resimți o tendință către romantism. În ultimele zile ale lunii vei reuși să rezolvi o problemă care îți dădea mari bătăi de cap.

Gemeni

Luna noiembrie este o lună a jocului și a creativității, în care cei născuți sub acest semn zodiacal vor fi preocupați de felul în care arată spațiul în care își petrec o bună parte din timp: casa. Atfel, ei se vor apuca de redecorat și vor acorda mai multă atenție detaliilor. De asemenea, Gemenii vor reflecta la starea lor mentală din ultima perioadă.

Rac

Luna care vine este un timp al vizitelor și al schimbărilor majore în locuință. Totodată, nativii zodiei Rac vor încerca să soluționeze problemele ce au apărut în familie, iar în programul lor destul de aglomerat își fac loc și activitățile mentale.

Leu 

Nativii acestei zodii își extind tot mai mult planurile de viitor și încearcă cu tot dinadinsul să capteze atenția celor din jur în luna noiembrie. De altfel, creativitatea acestora va fi pusă la grea încercare în perioada care urmează.

Fecioară

Fecioarele au un talent înnăscut în a produce bani, iar ultima lună de toamnă nu vine decât ca o confirmare a ceva ce deja se știa. Pentru acești nativi apar tot mai multe oportunități financiare, dar și capcana unor cheltuieli mari, nejustificate. Astrele vă îndeamnă să vă calculați bine fiecare mișcare.

Balanță

Balanțele încep ultima lună de toamnă cu o energie debordantă, fiind pregătite să treacă peste orice obstacol le-ar apărea în cale. Este bine să fiți pregătiți căci pot apărea noutăți pe plan profesional și sentimental.

Scorpion

Scorpionii vor fi puși la grea încercare în luna noiembrie, întrucât se simt ca un vulcan gata să erupă în orice moment. De parcă asta nu ar fi fost și așa de ajuns, spre finalul lunii vor mai apărea și anumite probleme în sânul familiei. Însă, există posibilitatea să ai un admirator secret, fapt care te va lua prin surprindere.

Săgetător

Perioada ce ne stă în față este una propice pentru proiectele în echipă și pentru timpul petrecut în compania prietenilor. Nativii acestei zodii își vor canaliza toată energia în aceste două direcții în luna noiembrie.

Capricorn

Capricornii vor avea o lună pe cinste, căci vor primi niște recompense generoase. Pe plan profesional apare o sămânță cu rod bun, iar cei din jurul tău vor vedea în sfârșit de ce ești în stare. De asemenea, și romantismul va bate la ușa ta în luna care vine.

Vărsător

Nativii acestei zodii vor urma în luna noiembrie niște cursuri interesante și se vor bucura și de câteva călătorii. De asemenea, ei simt nevoia de ceva nou și atractiv, pentru a se încărca cu energie.

Pești

Cei din coada zodiacului vor avea parte de o lună în care vor fi conduși de partea spirituală. Nativii zodiei Pești vor încerca să se conecteze cu energiile astrale și își vor analiza cu atenție trăirile interioare. Un sfat pentru ei ar fi ca în luna noiembrie să stea puțin mai departe de cei din jur.

Citește și: Horoscopul compatibilității între parteneri. Aceștia sunt cei mai speciali bărbați din zodiac

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...