Horoscop Mihai Voropchievici pentru săptămâna următoare, 10-16 februarie. O zodie are mare noroc de bani

Mirabela Năstase 09.02.2020, 10:49
Horoscop Mihai Voropchievici pentru săptămâna următoare, 10-16 februarie. O zodie are mare noroc de bani

Impact.ro îți prezintă noul horoscop săptămânal, realizat de faimosul numerolog Mihai Voropchievici, pentru săptămâna următoare 10-16 februarie 2020. Noul horoscop a fost prezentat în cadrul emisiunii ”Adevăruri ascunse”, de la Antena 3.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru săptămâna următoare, 10-16 februarie

O zodie are mare noroc de bani, spune horoscopul săptămânii 10-16 februarie 2020. Capricornii au parte de fercirie, iar Leii primesc răspunsuri mult așteptate la problemele care îi frământă. Iată ce spune horoscopul săptămânii viitoare pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop Mihai Voropchievici 10-16 februarie, pentru fiecare zodie în parte

Berbec – Berbecii vor avea parte de o revigorare pe toate planurile vieții. Nativii încep să își facă tot felul de planuri și sunt pregătiți să înceapă o viață nouă, plină de surprize.

Taur – Taurii vor avea de aflat un adevăr foarte important, fie că e de bine sau de rău. De aceea, nativii trebuie să fie foarte pregătiți să îl recepționeze. Așadar, ochii și urechile foarte mari!

Gemeni – Gemenii au parte de o perioadă plină. Va fi fertilitate și belșug, dar și multă dragoste, așa cum nu au mai avut până acum. Împlinirile vor fi pe toate planurile, iar Gemenii vor fi cu adevărat fericiți.

 Rac – Urmează o săptămână plină de nebuloase pentru nativii zodiei Rac. Se pare că nimeni nu poate ști ce e în capul lor și ce anume pregătesc. Dar pregătesc ei ceva, așadar, pregătiți-vă și voi!

Leii primesc răspunsuri

Leu – Leii primesc răspunsuri mult așteptate la întrebările pe care le aveau de mult timp. Acum, nu vor mai avea niciun dubiu și totul se limpezește în minte lor. De asemenea, primesc mare ajutor din partea celor din jur.

Fecioară – Fecioarele sunt pe cai mari, se pare! Au parte de vești bune, dar și de sume importante de bani sau cadouri. Vor ieși din anonimat și vor străluci!

Balanță – Balanțele sunt sfătuite să nu grăbească absolut deloc lucrurile. Potrivit runelor, suprizele plăcute vor veni doar peste cei care știu să aștepte. Așadar, fără grabă!

Scorpion – Pentru Scorpioni, runele vin și cu un avertisment! Se pare că se află pe o pojghiță de gheață foarte subțire, având o săptămână cu adevărat alunecoasă. Așadar, mare atenție.

Săgetător – Dragi, Săgetători, cam aveți chef de ceartă săptămâna aceasta. Veți susține bătălii furtunoase pentru ceea ce credeți. Nu uitați că este nevoie și de calm!

Capricornii sunt fericiți

 Capricorn – Peste Capricorni a dat cu adevărat fericirea! Sfatul runelor este să lăsați fricile și neliniștile din trecut la o parte, deoarece este bine, sunteți, în sfârșit, bine!
Vărsător  – Vărsătorii sunt fericiți, deoarece primesc cadouri. Știu că cei dragi se gândesc la ei mai mult ca oricând, iar asta nu poate decât să-i mulțumească!

Pești – Peștii sunt protejați din toate punctele de vedere. Se află sub influența proniei cerești, motiv pentru care au parte de tot felul de momente frumoase!

Urmăriți Impact.ro și pe