Horoscop miercuri, 7 iulie. Zodia care trebuie să fie sinceră, are doar de câștigat

Astrolog Roxana Lușneac 06.07.2021, 19:10
Horoscop miercuri, 7 iulie. Zodia care trebuie să fie sinceră, are doar de câștigat

Horoscop miercuri, 7 iulie. Oricât de greu ar fi să spunem ce avem, cu adevărat, pe suflet, acest mic act de curaj poate avea rezultate incredibile. Care este zodia care trebuie să fie sinceră. Va avea doar de câștigat. Culorile norocoase: albastru deschis și verde închis, iar numerele norocoase ale zilei sunt: 1,12,23,33,45.

Horoscop miercuri, 7 iulie – Berbec

Astăzi poți avea parte de sentimente noi vizavi de anumite situații din viața ta și parcă îți dorești să exprimi mai mult ceea ce îți gândești. Pune pasiune în ceea ce faci, în comunicarea pe care o ai cu ceilalți, fii sincer cu ei, dar nu uita să fii în primul rând sincer cu tine, pentru că doar așa vei reuși să evoluezi.

Taur

Trebuie să faci din confortul și stabilitatea casei tale o prioritate astăzi. Fie că trebuie să discuți cu partenerul de viață anumite subiecte, fie că trebuie să te dedici mai mult activităților plănuite, cumva totul vă aduce mai aproape împreună.

Gemeni

Atunci când înveți să te iubești pe tine, știi că poți să-ți lasa vocea să-ți exprime direct dorințele pentru că acestea semnifică adevărului tău suprem. Nodul nord te ajută astăzi să fii sincer cu tine și să fii clar în afirmații, iar ceilalți trebuie să respecte acest lucru.

Rac

Casa a nouă arată că voi vă pregătiți de pe acum bagajele măcar în gând spre o nouă destinație. Aveți nevoie de un timp de vindecare, de evoluție și de liniște pentru a putea să vedeți clar ceea ce vă doriți și ce aveți de făcut de acum încolo.

Leu

Noi evenimente interesante se anunță în viață ta, iar asta îți face bine. Nu totul se mișcă rapid, dar parcă ai timp să asimilezi procesul de transformare prin care treci în acest moment. Comunicarea deschisă cu persoană iubită te poate ajută mai mult decât crezi.

Horoscop miercuri, 7 iulie – Fecioară

Mercur în casa reputației te ajută să iei deciziile cele mai bune pentru tine în acest moment și cumva nu îți mai pasă de părerea altor persoane. În sfârșit poți obține rezultatele mult dorite, trebuie doar să fii persuasiv.

Balanță

Viața este o aventură pentru tine în această perioada, iar din punct de vedere social te simți mai deschis și mai dispus spre noi încercări. Poate că este momentul să-ți faci un nou prieten sau chiar iubit, dacă ești sigură.

Horoscop miercuri, 7 iulie
Horoscop miercuri, 7 iulie

Scorpion

Astrele te încurajează astăzi să pui mai mult efort în construirea unei relații sănătoase și mature cu persoană iubită. Poate că este momentul să vorbești despre planurile pe termen lung pe care vrei să le faceți împreună, iar asta te va ajuta să vezi și opinia ei.

Săgetător

Astăzi poți simți o nevoie acută să ieși din casă și să faci lucruri interesante. Poate că vremea nu va ține cu tine, cei din jur nu au timp sau poate ești prins la servici, dar nu este nicio problemă, deoarece weekendul sau vacanța este foarte aproape.

Horoscop miercuri, 7 iulie – Capricorn

Marte te face să fii mai agitat decât în mod normal și trebuie să te asiguri că tot ce zici este ceea ce îți dorești cu adevărat să exprimi, deoarece altfel poți intra în probleme. Trebuie să detectezi locul în care încep toate conflictele sau nemulțumirile din prezent și există o posibilitatea că acestea să vină din lipsa ta de încredere în tine sau în planurile pe care le ai.

Vărsător

Tot ceea ce faci astăzi este fie pentru copii și pentru fericirea acestora, fie pentru tine și pentru a benefică de câștiguri suplimentare prin speculații. Nu-ți fie frică să mergi spre ceea ce își dorești, astrele te susțin și îți pot îndeplini dorințele cu succes.

Horoscop miercuri, 7 iulie – Pești

Comunicarea astăzi îți poate aduce numeroase avantaje, mai ales că te simți în largul tău în prezența persoanelor pe care le întâlnești, iar asta te face să reușești să-ți folosești șarmul cu succes. Curajul îl găsești și din susținerea partenerului de viață.

 

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!