Horoscop miercuri, 5 mai. Balanţele au parte de câştiguri financiare

Astrolog Roxana Lușneac 04.05.2021, 16:26
Horoscop miercuri, 5 mai. Balanţele au parte de câştiguri financiare

Astrologul Impact.ro Roxana Lusneac a prezentat horoscopul valabil pentru ziua de miercuri, 5 mai. Multe dintre zodii vor avea parte de o zi bună, altele însă trebuie să se înarmeze cu răbdare. Balanțele sunt însă pe cale să dea o lovitură financiară.

Așa arată horoscopul de miercuri, 5 mai, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Casa copiilor și a studiilor este activată, iar noi idei în acest sens pot să vă vină în minte mai ușor, dar și soluții la problemele actuale.  Câștigurile deocamdată  poate nu sunt cum v-ați dori, dar puteți să vă bucurați de cât aveți.

Taur

Astăzi aveți grijă de sănătatea voastră deoarece cu cât sunteți mai selectivi în alimentație, cu atât vă simțiți mai bine. Zona intestinelor poate fi sensibilă, iar un pic de mișcare nu ar strică. O veste neașteptată poate să vă bucure ziua.

Horoscop miercuri, 5 mai
Horoscop miercuri, 5 mai

Gemeni

Încă aveți o nelămurire legată de un partener de afaceri, de un coleg de birou sau chiar de partenerul de viață. Cumva tindeți să vă agitați mai mult decât este necesar de fapt, pentru că deja unele lucruri au fost spuse.

Rac

Aveți grijă de sănătatea voastră, mai ales că în această perioadă unele afecțiuni fie au revenit, fie s-au agravat un pic. Tindeți să o dați din una în altă, așa că asigurați-vă că sunteți precauți și nu faceți mici greșeli cum ar fi să  vă forțați spatele sau să exagerați cu medicamentele.

Leu

Casa spiritualității, dar și a credinței că va fi bine este activată. Cumva divinitatea va ghidează pașii acum și o va face și în viitor. Înțelepciunea sau  aptitudinile moștenite din partea tatălui va pot fi astăzi de folos.

Fecioară

Pentru a obține acele rezultate mult visate în domeniul carierei sau pentru a câștiga mai bine trebuie să faceți și voi un efort mai mare de  legat de răbdare și timp. Potențialul vostru deja există.

Balanță

Câștigurile se pot anunța la orizont, dar pentru asta va trebui să faceți ceva să ieșiți din monotonie sau din faza în care sunteți acum. Nu este ușor, dar trebuie să vă folosiți imaginația.

Scorpion

Puneți accentul pe partenerul de viață și pe situația în care vă aflați acum, iar cei din familie vă pot face să va simțiți apreciați. Încercați să puneți accent și pe ce vrea sufletul vostru.

Sagetator

Poate că a venit momentul să puneți accent pe voi înșivă  mai mult decât o făceați înainte. Carieră, familia și oamenii cu adevărat apropiați sunt cei care vă motivează să mergeți înainte cu forțe proaspete.

Capricorn

Legătură cu familia este una puternică, mai ales că acum aveți șansa să vizitați niște persoane apropiate sau să reluați niște legături din trecut. Vă simțiți siguri pe voi și vă face bine.

Vărsător

Sunteți mai curajoși decât erați în trecut și știți că orice ar fi cu ajutorul celor din jur veți fi bine. Divinitatea este cea care vă aduce în viața voastră oamenii potriviți la momentul potrivit.

Pești

Legătură cu figura maternă, cu casă  copilăriei sau  doar cu locul în care îți găsești liniștea este una pe care se pune accent astăzi. Încearcă să îți faci cât mai simple și plăcute activitățile de astăzi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...