Horoscop miercuri, 4 noiembrie 2020. Schimbări majore pentru Scorpioni

Astrolog Roxana Lușneac 03.11.2020, 18:12
Horoscop miercuri, 4 noiembrie 2020. Schimbări majore pentru Scorpioni

Horoscop miercuri, 4 noiembrie. Numerele norocoase ale zilei sunt 4, 6, 12 și 34. De asemenea, nu uitați și de culorile care vă aduc noroc marți iar acestea galben, albastru deschis și mov.

Horoscop miercuri, 4 noiembrie

Berbec

Anumite treburi care sunt încă restante vă stau în minte, dar pe  de altă parte ați vrea să faceți și impreuna cu familia ceva. Acei dintre voi care sunteți singuri puteți cunoaște pe cineva interesant.

Taur

Mercur vă ajută să vă concentrați asupra treburilor pe care le aveți de făcut.În ultima perioada parcă toate se încurcau cumva, iar de acum puteți începe să le aranjați după cum doriți.

Gemeni

Anumite proiecte acum stau sub un aspect pozitiv, iar asta vă bucură. E un timp bun pentru a discuta noi idei, a cunoaște noi oameni și a face strategii de viitor.

Una dintre zodii face pace cu cineva din trecutul sau
Horoscop miercuri, 4 noiembrie 2020

Rac

Multe lucruri și mărunte vă pot ocupă astăzi, iar aspectul familiei nu este în acest moment unul ideal. Este posibil că eforturile voastre să se dividă între casă și job. Anumite persoane din anturajul vostru pot să nu fie de acord cu voi în legătură cu anumite decizii.

Leu

Muncă, casă și familia au nevoie de voi, iar aici va dovediți a fi maeștrii în a face mai multe lucruri în același timp. Drumurile sau călătoriile nu pot lipsi nici ele din subiectele de discuții, deoarece aveți nevoie de o vacanță.

Fecioara

Anumite decizii  din trecut sau care vin impuse nu vă mai reprezintă în momentul de față, iar asta e doar mersul lucrurilor natural. Cheia pentru a vă adapta sau a schimba ceva e la voi, deoarece puteți găsi cele mai bune soluții.

Balanță

Mercur vă poate aduce multă energie și chiar nerăbdare. Parcă nu mai aveți timp și nici nu mai vreți să pierdeți degeaba vremea pentru lucruri care nu va sunt de folos sau pe proiecte care știți că nu duc nicăieri.

Scorpion

Anumite schimbări trebuie îmbrățișate și acceptate, chiar dacă vă scot din zona de confort. Poate e momentul să va schimbați atitudinea, nu să rezolvați problema.

Săgetător

Anumiți oameni din anturajul vostru se pot dovedi a fi benefici și a vă pot aduce zâmbetul pe buze. Sunteți într-o perioada de recuperare și nu v-ar strică să aveți în jur și alte energii pozitive.

Capricorn

Mercur iese din retrogradre iar asta va ajută mult atunci când vine vorba de intelect, comunicare și găsirea de soluții. Vreți să extindeți anumite laturi ale carierei voastre și deși va trebui să munciți mult, acest timp poate fi o oportunitate imensă.

Vărsător

Mercur va debloca în viitorul apropiat anumite aspecte care până acum va îngreunau comunicarea, dorințele și planurile. Astăzi este însă o zi bună pentru a împărtăși ce va doriți si celor dragi.

Pești

Anumite câștiguri pot apărea, mai ales din servicii pe care voi le puteți oferi din hobby-uri, pasiuni și abilități. Sau dacă până acum nu v-ați gândit la asta, ar fi un moment bun să o faceți.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...