Horoscop miercuri, 4 august. Săgetătorii câștigă cu gesturi mici

Astrolog Roxana Lușneac 03.08.2021, 18:39
Horoscop miercuri, 4 august. Săgetătorii câștigă cu gesturi mici

Horoscop miercuri, 4 august. Mijlocul săptămânii aduce satisfacții mari din cele mai mici gesturi, iar cei mai câștigați vor fi nativii Săgetător. Culorile norocoase ale zilei sunt alb și roz, iar numerele norocoase: 3,12,20,43,44,45.

Horoscop miercuri, 4 august – Berbec

Poți să rezolvi mai multe treburi astăzi dacă reușești să te încadrezi într-un program fix, poate chiar de rutină. Recompensele vor fi direct proporționale cu efortul depus. Din punct de vedere financiar stai suficient de bine așa încât să te gândești la o nouă achiziție care ți-ar fi de ajutor..

Taur

Sectorul serviciului te solicită tot mai mult și parcă simți că nu poți oferi mai mult decât cat dai deja, cel puțin pentru un moment. Poate că a venit momentul în care să te întrebi dacă drumul pe care ești în acest moment e cel mai potrivit pentru tine.

Gemeni

Dacă ai de obținut niște documente din partea autorităților, acestea riscă să fie blocate sau cumva să trebuiască să mai aduci justificări. Oricum, trebuie să te organizezi în așa fel încât să nu îți dai peste cap planurile de la un minut la altul din cauza evenimentelor neprevăzute.

Rac

Soarele în casa resurselor financiare te poate pune la încercare, mai ales dacă îți dorești să faci o achiziție care în acest moment este prea costisitoare pentru ține. Chiar dacă instinctul te îndeamnă să cumperi acel lucru, știi foarte bine că ar trebui totuși să încerci să rămâi în bugetul stabilit.

Leu

Anumite persoane din anturajul tău au nevoie că tu să faci primul pas într-o discuție, tocmai pentru că acestea nu au curajul să puterea de a spune lucrurilor pe nume și tu o ai. De aici poate începe un parteneriat minunat pe termen lung.

Horoscop miercuri, 4 august – Fecioară

Poate că a venit momentul să iei o pauză și să faci ceea ce îți dorești tu, oprindu-te din ai pune pe ceilalți pe primul loc.Saturn în casă productivității te face să iei o pauză și să gândești totul „la rece”, pentru că altfel nu poți continua așa.

Balanță

Soarele în Leu formează opoziție cu Saturn în casă distracției, ceea ce înseamnă că poți avea parte de anumite incidente nu foarte amuzante pe moment, dar de care vei putea rade peste ceva timp. Atenție la neatenție.

Horoscop miercuri, 4 august
Horoscop miercuri, 4 august

Scorpion

Soarele formează opoziție cu Saturn în casa familiei, ceea ce înseamnă că pot apărea unele conflicte din senin, iar lipsa comunicării corecte poate să fie cauza. În unele momente poți simți că cei din jur nu te înțeleg, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunți, ci să găseșți soluții practice.

Săgetător

Astrele aduc în drumul tău mai multe variante de concepte și de posibilități in cariera. În general aspiri spre ceva grandios, dar astăzi poți învață că și gesturile mici și mărunte pot aduce rezultate minunate. Păstrează-ți atitudinea pozitivă și mergi înainte cu sufletul deschis.

Horoscop miercuri, 4 august – Capricorn

Regulile și limitele sunt importante în orice tip de relație, așadar nu-ți negat acest privilegiu nici ție și nici persoanei iubite. Chiar dacă lucrurile par a fi foarte serioase, există totuși loc de romantism și chiar de o nouă experiență alături de aceasta.

Vărsător

Astăzi angajamentele pe care le-ai făcut vizavi de ține și de muncă ta sunt mai importante decât orice activitate care îți distrage atenția. Acest lucru te poate distanță de persoane dragi sau chiar în relația cu persoana iubită, deci trebuie să aveți grijă.

Horoscop miercuri, 4 august – Pești

Energia relației actuale devine mai interesantă datorită conversațiilor, planurilor și a obiectivelor comune. Nu lăsați sentimentele reprimate de nemulțumire să va stea în cale în acest moment, ci bucurați-va de momente frumoase așa cum vin.

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...