Horoscop miercuri, 29 septembrie 2021. Oamenii în care trebuie să se încreadă nativii din Pești

Nicu Stan 28.09.2021, 19:50
Horoscop miercuri, 29 septembrie 2021. Oamenii în care trebuie să se încreadă nativii din Pești

Astrologul Roxana Lușneac a făcut horoscopul zilei de miercuri, 29 septembrie 2021. Culorile norocoase ale acestei zile sunt: verde închis și alb, iar numerele norocoase ale zilei sunt: 2, 13, 24, 33, 34.

Horoscopul zilei de miercuri, 29 septembrie 2021. Ce se întâmplă cu nativii din Gemeni

Astrologul Roxana Lușneac a făcut horoscopul de miercuri, 29 septembrie 2021. Care sunt oamenii în care trebuie să se încreadă nativii din Pești, vedeți în horoscopul de mai jos.

Berbec

Astăzi este o bună zi pentru a trece in revistă toate evenimentele care s-au întâmplat in ultima perioadă de timp si pentru a le analiza. Poate că a venit momentul să renunți la anumite atribuții și să ceri mai multe avantaje pentru munca pe care o depui.

Astrologul Roxana Lusneac aduce horoscopul pentru ziua de 29 septembrie 2021
Astrologul Roxana Lusneac aduce horoscopul pentru ziua de 29 septembrie 2021

Taur

Jupiter, marele benefic, îți poate aduce astăzi aspecte pozitive care creează abundență și chiar noroc în viața ta profesională. Poți avea parte niște câștiguri financiare stau de o oportunitate care să-ți scoată aptitudinile în evidență.

Gemeni

Luna septembrie este aproape de final, iar ziua de astăzi te ajută să realizezi acest lucru prin anumite evenimente pozitive menite sa încheie un capitol și să lase loc creativității tale să se extindă. E un moment bun în care să te gândești să ,,învii” un proiect la care în trecut ai renunțat prea ușor.

Rac

Dacă până acum drumul pe care mergeai părea destul de presărat cu blocaje, acum lucrurile se pregătesc să ia o altă formă. Poate că ai nevoie să schimbi direcția și să îți faci curajul să iei o inițiativă pe care o amâni de mult timp.

Leu

Încearcă să nu tragi concluzii foarte ușor astăzi, pentru că există beneficii de care te poți bucura in viitor dacă nu te grăbești să-ți dai cu părerea. Analizează mai întâi toate informațiile cu atenție, dă-i timp oamenilor să-ți demonstreze.

Fecioară

Nu-ți place să fii pus colț sau să fii întrebat despre acțiunile tale, de aceea poți căuta foarte ușor o cale de ieșire în preajma oricărei situații care te deranjează. Ai nevoie de niște soluții în ceea ce ține de cariera ta și poate că e momentul să reconsideri ceea ce ai făcut până acum.

Balanță

Nu-i lăsa pe cei din jur să îți subestimeze puterea, dar în același timp nici tu nu ar trebui să o faci. Modestia nu îți va aduce niciun premiu cât de curând, dar lupta pentru ceea ce e al tău și pentru ce meriți te poate ajuta mai mult decât crezi.

Scorpion

Legea atracției funcționează pentru toată lumea, dar mai ales pentru tine și te-ai convins deja de asta. Dacă in ultima perioadă lucrurile nu au fost chiar roz, este pentru că nu ai fost destul de clar în ceea ce îți dorești. Astăzi este o zi bună să faci o listă detaliată cu dorințe.

Săgetător

Mercur este retrograd în semnul Balanței, ce înseamnă că are un impact direct asupra sectorului comunicării tale, a prieteniilor și a viselor tale. Poți să începi să ai anumite îndoieli în legătură cu drumul ales sau cu anumiți oameni din anturaj, dar în aceeași măsură nu trebuie să te lași bătut la primul obstacol.

Capricorn

În general ești genul de om căruia îi place să aibă un plan bine pus la punct înainte de a începe o acțiune. Ziua de astăzi îți poate aduce multe surprize care să-ți dea programul peste cap, dar care reprezintă și o provocare pentru potențialul tău.

Vărsător

Venus ar trebui să aduc astăzi în drumul tău bucurie și chiar praf magic asupra unor dorințe pe care le aveai de mult timp. E un moment bun să porți discuții interesante cu partenerul de viață, dar și cu membrii familiei de care te simți mai apropiat.

Pești

Universul lucrează în strânsă colaborare cu tine dacă îi permiți acest lucru și dacă îi asculți semnele. Astăzi este important este să rămâi deschis în fața oportunităților și a oamenilor care vor să te ghideze spre a reuși in viitorul pe care ți-l dorești.

Urmăriți Impact.ro și pe