Horoscop miercuri, 28 septembrie 2022. Balanțele trăiesc o dragoste pasională. Ce vești aduc astrele pentru restul nativilor

Andra Daoud 27.09.2022, 23:00
Horoscop miercuri, 28 septembrie 2022. Balanțele trăiesc o dragoste pasională. Ce vești aduc astrele pentru restul nativilor

Conjuncția zilei de miercuri are legătură cu Marte, planeta acțiunii, aflată în zodia Gemeni, și Saturn retrograd, din zodia Vărsător. Acest lucru este sinonim cu mai multă înțelepciune pentru zodii, o intuiție bună și decizii luate pe baza logicii. Nativii dau dovadă de curajul de a-și pune în practică ideile și asumarea responsabilității în luarea deciziilor.

Horoscop miercuri, 28 septembrie 2022 – Berbec

Este o zi bună pentru învățare și orice activitate care presupune efort intelectual. De asemenea, Berbecii pot primi vești bune sau unele sfaturi care îi ajută să pună în practică un proiect la care lucrează de ceva vreme. Prietenii și asociații se dovedesc a fi de încredere în această zi.

Horoscop miercuri, 28 septembrie 2022 – Taur

Taurii au șanse mari să își crească veniturile, însă pentru a obține bani mai mulți trebuie să facă eforturi suplimentare. Poate fi vorba despre muncă peste program sau proiecte profesionale extra. Nu ar strica mai multă responsabilitate în ceea ce privește cheltuielile și administrarea finanțelor.

Horoscop miercuri, 28 septembrie 2022 – Gemeni

Faptul că Marte se află în zodia Gemeni și contextul cu Saturn fac ca Gemenii să pună în practică anumite idei și să se deschidă către noi orizonturi. Sunt anunțate progrese atât pe plan personal, cât și profesional, mai ales în cazul nativilor care au încredere în ei. Se anunță călătorii în străinătate sau rezolvarea unor situații tensionate la birou.

Citește continuarea horoscopului pe Playtech.ro!

Urmăriți Impact.ro și pe