Horoscop miercuri, 28 iulie. Veşti bune pentru Săgetători, e vorba de bani

Astrolog Roxana Lușneac 27.07.2021, 18:30
Horoscop miercuri, 28 iulie. Veşti bune pentru Săgetători, e vorba de bani

Horoscop miercuri, 28 iulie. Săgetătorii primesc vești bune referitoare la bani. Numerele norocoase ale zilei sunt 3, 12, 20, 43, 45 și 46, iar culorile ce aduc noroc sunt verde deschis și bej.

Horoscop miercuri, 28 iulie. Unei zodii îi este recomandat să apeleze la un specialist

Berbec

O anumită problemă legată de casă, de o moștenire sau de niște acte poate să apară de nicăieri astăzi și este necesar să o rezolvați. Cumva puteți fi puși și în mijlocul unei discuții fără ca voi să vă fi dorit să fiți acolo, iar din păcate altă scăpare nu aveți decât fiind un bun mediator.

Taur

Fie că vrei să achiziționezi o casă sau să te asociezi cu cineva în vederea unui business, începuturile noi de parteneriate sunt bune în această perioadă. Trebuie însă să fii foarte atent la detaliile legate de acte, așadar dacă nu te pricepi, apelează la sfatul unui avocat pentru a nu regreta mai târziu.

Horoscop miercuri, 28 iulie. Vesti bune pentru Sagetatori, e vorba de bani
Simboluri ale zodiilor

Horoscop miercuri, 28 iulie. O zodie trebuie să se protejeze

Gemeni

Încearcă să profiți astăzi de oportunitățile sau de ideile bune care vin în calea ta, deși la prima vedere te îndoiești de ele. Este mai ușor să te ocupi și de acte sau de e-mailurile rămase restante acum că Mercur te susține în tot ce ține de muncă.

Rac

Dacă simți că cei din jur vor să te ducă energetic într-un loc pe care nu-l agreezi, cea mai bună soluție este să fii direct și fie să spui ceea ce nu îți convine, sau să-ți vezi de treaba. Încearcă să te protejezi pe tine de ceea ce nu îți convine, fără a te implica.

Horoscop miercuri, 28 iulie. O zodie are nevoie de organizare

Leu

Astăzi se anunță a fi o zi destul de încărcată, așa încât trebuie să ai o deosebită grijă în a nu uita ceva important. Fă-ți o listă încă de dimineață și organizează-te așa încât să ai timp și pentru cei dragi sau pentru relaxare.

Fecioară

Cumva poți simți astăzi că ceilalți nu te înțeleg foarte bine și că poate a venit momentul să încerci tu să te exprimi prin munca ta fără a mai căuta aprobarea celorlalți. Fă ceea ce îți place și nu vei simți că vei munci o zi în viața ta.

Horoscop miercuri, 28 iulie. O zodie nu trebuie să se lase afectată de energia celorlalți

Balanță

Toate evenimentele din viața ta care s-au întâmplat până acum te-au ajutat să devii cine ești în momentul de față. Încearcă să nu minți sau să eviți anumite evenimente atunci când ești întrebat despre ele, pentru că asta nu înseamnă decât că undeva în sufletul tău nu le-ai rezolvat încă.

Scorpion

Dacă consideri că anumiți oameni din anturajul tău nu sunt chiar sinceri, trebuie în primul rând să încerci să analizezi ceea ce ai făcut și tu pentru a ajunge în această situație. Fii tu corect în primul rând cu tine și nu lăsa energia celorlalți să te afecteze mai mult decât trebuie.

Horoscop miercuri, 28 iulie. O zodie are parte de o oportunitate financiară

Săgetător

O oportunitate financiară poate apărea astăzi de nicăieri, numai că te poate pune pe gânduri faptul că e un pas mare pe care trebuie să-l faci. Ia-ți timpul tău pentru a te decide și pentru a vedea exact cât de mult te avantajează.

Capricorn

Abilitatea ta să faci totul strategic este scoasă astăzi în evidență, iar casa intuiției te ajută să anticipezi pașii următori și să fii pregătit pentru orice eventualitate. Jupiter intră astăzi în casa finanțelor, ceea ce înseamnă că te ajută să atragi abundență în casa ta.

Horoscop miercuri, 28 iulie. O zodie trebuie să nu le acorde atenție invidioșilor

Vărsător

Activitățile de rutină te pot ajuta astăzi să rămâi pe o linie de plutire. Mercur te ajută să intri mai ușor în contact cu oamenii din jur și să-ți faci conexiuni, dar și să-ți atragi clienți sau parteneriate pentru viitor.

Pești

Astrele te ajută să fii creativ și să te exprimi mai bine prin proiectele și munca ta. Încearcă să lași la o parte oamenii invidioși care nu știu prin ce ai trecut tu până a ajunge în acest punct și pune-ți toată energia asupra lucrurilor productive. Vezi AICI care sunt zodiile campioane la manipulare!

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...