Horoscop miercuri, 26 ianuarie. Zodia care trebuie să ia neapărat o pauză. Stresul este prea mare pentru aceşti nativi

Astrolog Roxana Lușneac 25.01.2022, 14:17
Horoscop miercuri, 26 ianuarie. Zodia care trebuie să ia neapărat o pauză. Stresul este prea mare pentru aceşti nativi

Ziua de miercuri, 26 ianuarie, vine cu previziuni astrale interesante. Unii nativi trebuie să acorde mai multă atenție stresului și să o lase mai moale, pentru că s-ar putea ca oboseala să îi copleșească. Ce ne rezervă astrele, potrivit astrologului impact.ro, Roxana Lușneac.

Horoscop miercuri, 26 ianuarie

Astrologul Roxana Lușneac aduce, în fiecare zi, previziunile astrale. Culorile norocoase pentru ziua de miercuri, 26 ianuarie, sunt alb și verde deschis, iar numerele norocoase sunt: 5, 10, 19, 20, 41, 45. Iată ce le rezervă astrele celor 12 zodii în această zi!

Berbec

Astăzi este o zi bună pentru a învăța din greșelile pe care le-ai făcut în trecut și pentru a rezolva anumite probleme care îți aduc emoții negative sau un stres. Ceea ce nu pot schimba încearcă să accepți așa cum este.

Taur

Nu ar strica să-ți iei mai mult timp pentru tine pentru a face anumite practici spirituale care să te ajute din punct de vedere mental si energetic. Aspectele actuale îți pot aduce noi prietenii pe care să le dezvolți în timp.

Gemeni

Este posibil ca încă de dimineață să ai foarte multă treabă de făcut,

iar partea bună este că ai toate conexiunile necesare care să te ajute în acest moment. Este un bun moment în care să construiești o fundație stabilă pentru planurile de viitor.

Rac

Aspectele dimineții te fac să fii foarte calm și să ai mai multă răbdare cu colaboratorii sau cu șefii în discuțiile despre planurile lor. În a doua parte a zilei te poți întâlni cu anumite persoane dragi din anturaj sau cu cineva special.

Horoscop miercuri, 26 ianuarie. Zodia care trebuie să ia neapărat o pauză. Stresul este prea mare pentru aceşti nativi
Horoscop miercuri, 26 ianuarie. Zodia care trebuie să ia neapărat o pauză. Stresul este prea mare pentru aceşti nativi

Leu

Dacă în prima parte a zilei este posibil ca energia celorlalți să fie una mai apăsătoare, lucrurile își vor reveni la normal destul de repede. În a doua parte a zilei nu ar strica să te ocupi de organizarea casei sau de curățenie.

Fecioară

În acest moment ești mai deschis să porți discuții cu cei din jur despre anumite subiecte mai sensibile, iar așa le vei câștiga respectul acestora. Încearcă totuși să nu te lași dus de val și să dezvălui secretele importante.

Balanță

Astăzi este o zi bună pentru a te ocupa de lucrurile pe care le faci în mod normal, adică de rutină, pentru că acestea te vor ține din punct de vedere energetic în echilibru. Nu uita să mulțumești Universului pentru tot ceea ce ai în acest moment.

Scorpion

Aspectele zilei de astăzi te încurajează să lucrezi mai mult la imaginea ta și poate chiar să faci niște cumpărături pe care le plănuiai de ceva timp. Dacă ești într-o relație, nu ezita să îți consulți partenerul în tot ceea ce întreprinzi pentru a fi sigur că nu se simte exclus.

Săgetător

Este posibil ca încă de dimineață să nu ai chef să pleci de acasă și să îți faci din casa ta un sanctuar. Ai nevoie să îți creezi propriul tău spațiu în care să-ți găsești liniștea în acest moment pentru că trebuie să te reconstruiești din punct de vedere energetic.

Capricorn

Din punct de vedere social astăzi poți să fii foarte apreciat de cei din jur, iar prietenii de la distanță își pot dori să intre în contact cu tine. Nu ar strica să îți dai o pauză de la stres și griji pentru a te simți bine în pielea ta.

Vărsător

Chiar dacă nu poți să zici că ești îndrăgostit de serviciul tău, mereu găsești câte o modalitate prin care să-ți faci ziua frumoasă încă de dimineață dacă chiar îți dorești asta. În partea a doua a zilei planuri împreună cu familia.

Pești

Cei din jurul tău te susțin în tot ceea ce faci în acest moment, dar trebuie să înveți să începi să-ți dai ție voie să te bucuri de procesul prin care treci . În partea a doua a zilei conceptul creativ se activează, ceea ce înseamnă că noi idei productive îți pot veni la timpul potrivit.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...