Horoscop miercuri, 24 martie. Racii pot cunoaște o persoană interesantă astăzi

Astrolog Roxana Lușneac 23.03.2021, 17:55
Horoscop miercuri, 24 martie. Racii pot cunoaște o persoană interesantă astăzi

Horoscop miercuri, 24 martie. Această zi poate veni la pachet cu o nouă cunoștință pentru nativii din Rac. Nu este exclus nici faptul ca anumite sentimente mai bune să revină față de o persoană pe care nu ai putut-o ierta în trecut. Culorile norocoase ale zilei sunt portocaliu și albastru, iar numerele care aduc noroc sunt 5,13,23,43 și 45.

Horoscop miercuri, 24 martie. Ziua vine cu ocazia unei noi inițiative pentru Berbeci

Berbec

Astăzi este o zi bună pentru  a lua o nouă inițiativă. Poate este un moment bun în care să intri în contact  cu familia de la distanță și pentru a organiza un eveniment important.

Taur

Oamenii din jur te pot învață mai  multe decât credeai inițial, mai ales despre tine. Poate că ai nevoie  de un moment singur sau de o zi  de concediu pentru a-ți pune lucrurile și gândurile în ordine.

Gemeni

Pentru a fi remarcat trebuie în primul rând să fii puternic și să îți expui  planurile și ideile lumii. Partenerul de viață  poate demonstra a fi o persoană de baza în ascensiunea ta, dacă îi dai ocazia.

Horoscop miercuri, 24 martie. Fecioarele nu trebuie să se grăbească

Rac

Poți cunoaște o persoană interesantă astăzi care îți  va fi de mare ajutor în viitor, sau plus și simplu revii la  sentimente mai bune  vizavi de o persoană pe care nu ai iertat-o încă din trecut. E timpul pentru un surplus de energie pozitivă, dacă asta îți dorești.

Leu

O anumită experiență  astăzi poate să te aducă mai aproape de cineva drag sau de persoană iubita. Ai norocul să îți atragi în jur oamenii de care ai nevoie în acest moment.

Fecioară

Nu te grăbi în activitățile pe care le întreprinzi, mai ales că Venus te ajută să vezi mai bine care  îți  este propria valoare și care îți sunt limitele. Folosește-ți intuiția  pentru decizii înțelepte.

Horoscop miercuri, 24 martie. O analiză sporită este recomandată Balanțelor
Horoscop miercuri, 24 martie. O analiză sporită este recomandată Balanțelor

Horoscop miercuri, 24 martie. O analiză sporită este recomandată Balanțelor

Balanță

Analizează cu atenție noile opțiuni sau idei care vin în calea ta astăzi, mai ales că nu trebuie să te grăbești să iei decizii. Ascultă-ți intuiția sau apelează la cei cu experiență atunci când ai dubii.

Scorpion

Venus în casă sănătății poate aduce o predispoziție spre afecțiunile din partea de jos a abdomenului, așa că puțină grijă la sensibilitățile voastre nu strică. Pe de altă parte, acest venus stimulează  să fie luate deciziile care au tot fost amânate în ultimele luni.

Săgetător

Astăzi este una din zilele în care face parte dintr-o perioada bună din acest an,  așa că profită de ea să îți aranjezi lucrurile rămase restante și să iei inițiativa unor noi proiecte.

Horoscop miercuri, 24 martie. Vești bune pentru nativii din Pești

Capricorn

Dacă sunteți căsătoriți, astăzi va puteți face planuri de viitor alături de persoana iubită, iar dacă sunteți singuri, puteți să cunoașteți pe cineva nou sau să dați o șansă unei persoane din jurul vostru cât de curând.

Vărsător

Nu îți irosi ziua îngrijorându-te sau punând la suflet lucrurile care s-au întâmplă în trecut.Acum e un moment bun să începi să construiești noi idei și  planuri, chiar dacă doar în mintea ta deocamdată.

Pești

Dacă simți că te doare capul sau ai anumite sensibilități ale organismului, nu ezită să le tratezi fără să te îngrijorezi mai mult decât e cazul. Totul se tratează ușor, iar veștile bune sunt pe drum.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...