Horoscop, miercuri, 23 septembrie 2020. Berbecii ar putea primi o mărire de salariu. Ce se anunță pentru celelalte zodii

Andreea Bisinicu 22.09.2020, 18:07
Horoscop, miercuri, 23 septembrie 2020. Berbecii ar putea primi o mărire de salariu. Ce se anunță pentru celelalte zodii

Horoscop 23 septembrie 2020. Vești bune pentru unele zodii! Astrele sunt de partea voastră și veți avea parte numai de lucruri pozitive. Două zodii vor vărsa lacrimi amare.

Horoscop 23 septembrie – Berbec

Ești entuziasmat să începi un proiect nou la serviciu! Stai liniștit, ai totul sub control! Dai dovadă de profesionalism și faptul că poți lucra bine în echipă. Nu va dura mult și șefii te vor recompensa cu un bonus sau o mărire de salariu.

Horoscop 23 septembrie – Taur

Trebuie să înveți să fii și puțin egoist! Fă lucrurile care benefice pentru tine, nu pentru ceilalți. Mai spune și NU atunci când nu vrei să faci anumite lucruri care ți se propun. Ai curaj să-ți expui punctul de vedere, nu permite altora să te influențeze negativ. Termină repede ce ai de făcut și apoi te poți relaxa în voie.

Horoscop 23 septembrie – Gemeni

Te așteaptă o perioadă grea dar și frumoasă pe plan amoros. O să ai parte de o discuție cu partenerul de relație care v-ar putea schimba viața. Se anunță schimbări drastice. Vorbiți despre planurile de viitor. Să nu-ți fie teamă să-ți deschizi sufletul. Totul va fi minunat, atâta timp cât sunteți amândoi pe aceeași lungime de undă.

Zodiile care se bucură de reușită pe plan financiar în lunile de toamnă
Horoscop 23 septembrie 2020

Horoscop 23 septembrie – Rac

A fi parte dintr-un grup înseamnă să te implici emoțional, moral și fizic în acel colectiv. Nu mai sta mereu în umbră! Dacă vrei ca prietenii să îți fie alături, atunci tu trebuie să te comporți la fel de bine cu ei. În cazul în care nu te simți confortabil în acel grup, trebuie să pleci. Nu mai aștepta să facă alții primul pas. Ia atitudine și implică-te.

Horoscop 23 septembrie – Leu

Un prieten vechi, din trecutul tău, se va întoarce în viața ta. Ți-a lipsit mult prezența lui/ei și acum te bucuri nespus că v-ați reunit. Nu îl certa, nu îi reproșa că a lipsit. Îngropați securea și gata. Oamenii vin și pleacă din viața ta. Bucură-te că mai aveți o șansă acum. Profită de ea.

Horoscop 23 septembrie – Fecioară

Ai o perioadă în care totul ți se pare ciudat. De câțiva ani tot faci schimbări în viața ta care au dus la bine, dar care ți-au dat peste cap liniștea și echilibrul. Ești Fecioară, tu nu poți trăi fără astea. Ai grijă de sufletul tău și ascultă-te mai mult. S-ar putea să fii surprinsă ce vei descoperi.

 Horoscop, miercuri, 23 septembrie 2020. Berbecii ar putea primi o mărire de salariu. Ce se anunță pentru celelalte zodii
Horoscop 23 septembrie 2020

Horoscop 23 septembrie – Balanță

Ai o zi extraordinară azi! Dacă vei avea chef de flirt, vei atrage atenția tuturor pretendenților din jurul tău. Dacă vrei să ai liniște, retrage-te și vei găsi relaxarea în lucrurile mici. Prietenii și familia te vor înțelege. Dorințele tale vor fi respectate, speranțele tale vor fi îndeplinite și așteptările tale vor fi depășite.

Horoscop 23 septembrie – Scorpion

Și ce dacă ziua de azi nu va fi fix cum ți-o doreai tu? Noroc cu niște colegi de la serviciu, care te fac să râzi prin glumele lor. Ia-o mai ușor, nu te mai stresa. Vei avea o stare excelentă de spirit, care îți va permite să vezi oameni vechi cu ochi noi.

Horoscop 23 septembrie – Săgetător

Pentru tine e foarte important să te iubească prietenii, dar nu trebuie să schimbi cine ești pentru a le fi, unora, pe plac. Dacă există cineva care te face să te simți prost și cere prea mult de la tine, trebuie să-i spui. Fii sincer cu amicii tăi și spune-le ce te deranjează. O prietenie adevărată se bazează pe sinceritate absolută și încredere.

Horoscop, luni, 14 septembrie 2020
Horoscop 23 septembrie 2020

Horoscop 23 septembrie – Capricorn

Ești activ și plin de energie! Vrei un sfat? Nu face compromisuri inutile, mai ales dacă nu îți place situația în care ești pus. Dacă ești singur pe plan amoros, nu-ți vei găsi jumătatea nici azi. Ai încredere, însă. Undeva există persoana potrivită și pentru tine.

Horoscop 23 septembrie – Vărsător

Ziua de azi va fi dificilă pentru tine. Ești invidiat si ai devenit subiectul bârfelor printre colegi. Vor vorbi despre lucruri intime de-ale tale și asta te va enerva. În rest, stai bine la capitolul financiar, dar ai grijă să nu cheltui prea mulți bani la cumpărături. Pe seară primești o veste bună din punct de vedere profesional,

Horoscop 23 septembrie – Pești

Te consumi mult și suferi, pentru că preiei din problemele prietenilor tăi. E foarte frumos să fii altruist și să ajuți oamenii din jurul tău, dar ai grijă de sănătatea ta. Mutat împreună, nuntă, copii? Dacă ai planuri de viitor cu partenerul de viață, acum e timpul să le pui în aplicare. Bucură-te de viață și mergi înainte. Vei reuși să faci tot ce îți propui.

Urmăriți Impact.ro și pe