Horoscop miercuri, 23 noiembrie. Zodia Taur își face prieteni noi. Șanse în dragoste pentru Scorpion

Anca Manolica 22.11.2022, 22:09
Horoscop miercuri, 23 noiembrie. Zodia Taur își face prieteni noi. Șanse în dragoste pentru Scorpion

Horoscopul zilnic de miercuri, 23 noiembrie 2022, aduce schimbări importante pentru mai mulți nativi din zodiac. Cu revenirea lui Jupiter în mers direct în zodia Pești, unde va sta până pe 20 decembrie, fiind ultima dată în următorii 12 ani când va tranzita acest semn, mulți nativi vor avea parte de vindecări emoționale, fizice și psihice. Totodată, vom fi mai deschiși spre a ne reîntoarce la credință și de a ne ajuta să creștem din punct de vedere spiritual.

Horoscop zilnic, miercuri 23 noiembrie 2022

Berbec

Tranzitul lui Jupiter în Pești poate contribui semnificativ la desprinderea ta de trecut și la vindecarea unei probleme cu care te-ai tot confruntat în ultimul timp. Te susține să ierți și să faci pace cu tine. Este o perioadă în care credința, rugăciunile și spiritualitatea te pot ajuta în acest sens, dar și tehnicile alternative.

Taur 

Cu Jupiter în Pești ai ocazia să-ți lărgești cercul de prieteni, să intri în noi grupuri și organizații și să-ți faci noi cunoștințe care te pot ajuta să ai succes în viitor în direcția visată. Tot acest tranzit îți poate aduce popularitate și ocazia de a face progrese cu proiectele tale. Fă-ți planuri cu mai multă încredere și optimism.

Citește și: 2023, anul schimbărilor pentru aceste zodii. Viața acestor nativi se va transforma radical

Gemeni

Jupiter îți poate aduce oportunități de creștere în carieră. Ai parte de o perioadă de evoluție profesională, poți să primești o funcție sau să îți atingi niște obiective la care visezi de multă vreme. Cum Jupiter îți guvernează relațiile, pot simți o îmbunătățire și în această direcție și poți decide să faci publică o relație.

Citește continuarea horoscopului zilnic de miercuri, 23 noiembrie 2022, pe Playtech.ro.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...