Horoscop miercuri, 23 februarie. Zodia care transformă dorinţele în realitate

Astrolog Roxana Lușneac 22.02.2022, 19:10
Horoscop miercuri, 23 februarie. Zodia care transformă dorinţele în realitate

Astrologul Roxana Lușneac prezintă horoscopul zilei de miercuri, 23 februarie 2022. Conform previziunilor sale, o zodie va da totul pentru ca dorințele sale să devină realitate. Culorile norocoase al zilei sunt: verde deschis și bej, iar numerele norocoase sunt: 8, 11, 26, 30, 32 și 48.

Horoscopul zilei de miercuri, 23 februarie. Un nativ transformă dorinţele în realitate

Berbec

Astăzi este posibil să simți ca și cum Universul încearcă să-ți transmită anumite semnale, așadar orice coincidență poate să te inspire sau să-ți aducă niște răspunsuri. Deși ești o persoană foarte practică de fel, acum poți să fii mai deschis crezi în divinitate.

Taur

Astăzi te poți simți destul de încrezător în propriile decizii, mai ales dacă în ultima perioadă de timp ai trecut printr-o transformare sau a trebuit să-ți schimbi stilul de viață. Totul este pentru progres. Anumite ambiții profesionale pot să-ți aducă satisfacții în partea a doua a zilei.

Gemeni

Aspectele actuale sunt bune pentru a reușit să găsești soluții și un echilibru din punct de vedere profesional. deși în mod normal e genul de om care se implică direct în relațiile cu oamenii cu care lucrează, asta nu înseamnă că nu trebuie să te gândești și la tine.

Rac

Aspectele actuale te fac să fii foarte creativ, ceea ce te va ajuta în munca pe care o desfășori. E ca o gură de aer proaspăt acesta aspect, deoarece te ajută să lucrezi cu spor la acele proiecte pe care le ai din pasiune. Ceea ce visezi chiar poate deveni realitate.

Leu

Vibrațiile zilei de astăzi aduc un aspect important pe casa a cincea, a copiilor și a încrederii în tine. Este posibil ca acest lucru să te facă să te simți mai puternic ,dar Pe de altă parte trebuie să ai foarte mare grijă la persoanele cu care îți împărtășești gândurile și slăbiciunile.

Cel mai rar semn zodiacal
Horoscop miercuri, 23 februarie

Fecioară

Astăzi este o zi bună pentru a reuși să îți găsești noi modalități pentru a-ți face casa frumoasă, sau de a îmbunătățit niște aspecte de care nu ești mulțumit. Încearcă să nu-ți pierzi răbdarea foarte repede și chiar să-ți iei un timp pentru tine în care să-ți pui ideile în ordine.

Balanță

Este destul de greu să găsești oamenii în care să ai încredere în acest moment, de aceea la serviciu ar trebui să stai cât mai departe de a te implica în discuțiile care sunt în colectiv. Cuvintele tale pozitive pot fi înțelese ca și cum ar fi critici.

Scorpion

Astăzi este o zi bună pentru a face cheltuieli, mai ales dacă nu ultima perioadă de timp ai făcut economii pentru a achiziționa niște obiecte anume. Încearcă totuși să nu depășești limitele și să te lași duci de impuls, pentru a nu regreta mai târziu.

Săgetător

Încearcă în prima parte a zilei să te ții la distanță de viața ta socială de pe telefon și concentrează-te mai mult pe aspectele care țin de viața reală. În partea a doua a zilei vei fi mulțumit de conexiunea pe care le creezi cu cei din jurul tău sau cu persoana iubită.

Capricorn

Astăzi este o zi bună pentru a pune cap la cap anumite informații prețioase și pentru a vedea exact dacă cineva te-a mințit sau nu. Pe de altă parte încearcă să fii și tu foarte sincer, pentru că doar așa vei reuși să instaurezi un echilibru cu cei din jurul tău sau cu șefi.

Vărsător

Încearcă să nu lași să te indispuna  încă de dimineață lucrurile care nu merg așa cum îți dorești . Ai foarte mult timp la dispoziție să reușești să ajungi la ambițiile profesionale sau personale pe care le ai, evitând conflictele și energia negativă.

Pești

Intuiția te poate ajuta încă de dimineață să scapi de o energie negativă care este un rezultat a unei acumulări trăiri din ultimele zile. E momentul să pui anumite limite când vine vorba de aspectele pe care le lași să vină asupra ta, din vina celorlalți.

Urmăriți Impact.ro și pe